25.3 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateInjunghiat pentru muzica

Injunghiat pentru muzica

Un barbat din satul Cosoreni al comunei doljene Teslui a fost injunghiat de fiul sau in urma unui conflict pe teme muzicale.


Sâmbata seara, in jurul orei 22.30, la locuinta familiei Dinca din Cosoreni a izbucnit o cearta intre capul familiei – Marin, de 47 de ani – si fiul lui – Pantel, de 19 ani.


Cei doi au intrat in conflict din cauza ca tatal voia sa asculte la radiocasetofon stirile, in timp ce fiul lui dorea sa asculte muzica populara. Cum amândoi erau in stare de ebrietate, de la disputa verbala pâna la actele de violenta n-a fost decât un pas. Pantel a pus mâna pe cutit, cu care si-a injunghiat de mai multe ori tatal in torace si abdomen. Leziunile suferite de victima i-au pus viata in pericol, doar interventia prompta a chirurgilor de la Spitalul de Urgenta Craiova salvându-l de la moarte pe Marin Dinca.


O echipa a Politiei Judiciare, aflata sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lânga Tribunalul Dolj, a inceput cercetarile in acest caz. Pe baza concluziilor medico-legale, procurorul a dispus duminica retinerea lui Pantel Dinca, iar judecatorii de la Tribunalul Dolj au emis ieri pe numele inculpatului un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.


Tânarul este cercetat pentru savârsirea infractiunii de tentativa de omor calificat si risca pentru fapta sa pâna la 12 ani de inchisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS