18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRăfuiala interlopilor

Răfuiala interlopilor

Împuşcături, o maşină distrusă şi bătaie ca în filme în centrul Craiovei. Bandele rivale de interlopi s-au bătut ieri după-amiază cu bâtele de base-ball şi săbiile în faţa Curţii de Apel Craiova, după ce s-au urmărit cu maşinile pe Calea Bucureşti. Cinci persoane au fost rănite, printre care şi Eriko Constantinescu.

Craiova a ajuns din nou câmp de bătălie. După o pauză de câteva luni, interlopii au intrat iarăşi în acţiune şi au dat peste cap traficul de la kilometrul zero al oraşului. Martorii au povestit că şoferul unui autoturism Ford albastru înmatriculat în Italia, cu numărul de înmatriculare BC 262YM, venea cu viteză de pe Calea Bucureşti, urmărit de un Mercedes negru cu numărul de înmatriculare DJ-28-AND şi de altă maşină de culoare argintie. În dreptul Curţii de Apel, cele două maşini au blocat calea Fordului şi mai multe persoane înarmate cu bâte au coborât din autoturisme şi l-au scos cu forţa din Ford pe şoferul urmărit. Agresorii au făcut zob geamurile maşinii, l-au bătut cu bestialitate pe şofer pe linia de tramvai, sub privirile îngrozite ale trecătorilor şi ale celorlalţi şoferi aflaţi în trafic. „Apoi au dispărut cu şoferul bătut înspre Calea Bucureşti“, a spus unul dintre martorii care au văzut bătaia şi care a declarat ca a auzit şi focuri de armă.

 

Eriko Constantinescu, rănit

 

Potrivit poliţiştilor, motivul scandalului ar fi răzbunarea. În urmă cu două zile, Elvis Lotreanu, din clanul Pară, nu ar fi fost lăsat să intre în clubul Medieval de către bodyguarzii lui Eriko. Bătăuşii au fost identificaţi, dar nu au fost încă reţinuţi. 15 persoane au fost audiate ieri la Secţia 1 de poliţie, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul. Cinci persoane au fost rănite în urma scandalului. Eriko Constantinescu, cunoscut pentru implicarea sa şi în alte incidente violente, şi Andrei Turcitu au fost internaţi în spital. Alte trei persoane s-au prezentat la spital, dar nu au necesitat internare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

148 COMENTARII