28.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFranţa: Un bărbat a fost arestat preventiv după accidentarea mortală a unui copil român la Paris

Franţa: Un bărbat a fost arestat preventiv după accidentarea mortală a unui copil român la Paris

(Foto: armstrongeconomics.com)
(Foto: armstrongeconomics.com)

Un bărbat a fost arestat preventiv după ce un copil român a fost accidentat mortal la Paris, de o camionetă ai cărei ocupanţi au fugit de la locul accidentului, informează Mediafax.ro. Poliţiştii din capitala Franţei i-au reţinut pe cei doi fugari, suspectaţi că marţi au lovit un copil român în vârstă de cinci ani, care murit din cauza rănilor. Primul bărbat a fost audiat ieri dimineaţă şi reţinut, dar a fost eliberat la scurt timp după aceea, însă al doilea a fost plasat în arest preventiv. Cei doi au fost reţinuţi în urma unei „anchete de proximitate”, a precizat o sursă din cadrul poliţiei, îndemnând la prudenţă în privinţa gradului implicării celui de-al doilea suspect.

Accidentul a avut loc marţi, la ora locală 14:30 (15:30, ora României), pe bulevardul Ménilmontant, în estul Parisului. Potrivit primelor elemente ale anchetei, copilul a traversat la aproximativ zece metri de o trecere protejată, după mama sa şi o mătuşa, care au plecat să cumpere un suc de cealaltă parte a bulevardului. Copilul a fost izbit de camionetă. Şoferul şi pasagerul camionetei au fugit de la locul accidentului pe jos, după ce au abandonat vehiculul nu departe de locul dramei. Parchetul din Paris a deschis miercuri o anchetă pentru „omucidere involuntară agravată de un delict de fugă” de la faţa locului unui accident rutier.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS