17.6 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitate Reduceri la călătoria cu trenurile CFR Călători

Reduceri la călătoria cu trenurile CFR Călători

CFR Călători a anunţat că pasagerii pot beneficia de reduceri importante la călătoria cu trenul. La anumite trenuri InterRegio se aplică tarife de tren Regio, atât la bilete cât şi la abonamente. În plus pe rutele: Bucureşti – Craiova, Galaţi – Brăila, Braşov – Iaşi, Caracal – Craiova, Oradea – Satu Mare, Oradea – Cluj Napoca, Cluj Napoca – Beclean pe Someş, Piatra Olt – Craiova, Suceava – Ilva Mică, Cluj Napoca – Ilva Mică şi retur, preţurile biletelor de clasa a 2-a, la tarif întreg (adult şi copil), pentru unele InterRegio, preţurile la bilete sunt reduse procentual cu 30% – 50%.
Toți pasagerii pot beneficia de reduceri la cumpărarea biletelor de tren pentru destinațiile interne, prin diferite oferte, precum:
10% reducere pentru Călătoria dus-întors
25% reducere prin Cardul Tren Plus
5% reducere la cumpărarea online
între 10% și 25% reducere la cumpărarea cu anticipaţie
între 10% şi 25 % reducere cu oferta Minigrup 2 – 5
între 15% şi 35% reducere cu oferta Biletul de weekend
între 25% şi 50% reducere cu oferta Cartea VSD
între 31% și 56% reduceri de weekend (în zilele de vineri până duminică inclusiv) la trenurile IR care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia – Brașov și retur.
reduceri de până la 35 % pentru Grupuri de peste 20 persoane
De asemenea, elevii și studenții, pensionarii, veteranii de război și alte categorii de călători beneficiază de reduceri acordade prin diferite acte normative.

Variante de cumpărare bilete:
Online de pe www.cfrcalatori.ro;
De la automatele XsellKiosk din gări;
De la automatele ZebraPay;
Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii trebuie să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numărul de telefon 021/9521 (pentru traficul intern) sau să se adreseze personalului nostru din stații.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS