22.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăActualitateExerciţiu ISU Oltenia la Centrul Multifuncţional Craiova

Exerciţiu ISU Oltenia la Centrul Multifuncţional Craiova

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia organizează, mâine, începând cu ora 10.55, la  Centrul Multifuncţional Craiova, Strada Târgului 26, un exerciţiu cu forţe şi mijloace în teren vizând producerea unui incendiu.
Exercițiul cuprinde trei situații tactice după cum urmează:
SITUAŢIA SPECIALĂ NR. 1
În interiorul Centrului Multifuncţional, la unul din standurile de prezentare produse chimice pentru combaterea bolilor şi dăunătorilor produselor agricole (pesticide, componente pe bază de sodiu care pot contamina personalul, iar prin arderea lor pot genera cianuri), a izbucnit un incendiu determinat de un scurtcircuit electric.
Garda de intervenţie a Detaşamentului 1 Pompieri Craiova este alertată şi se deplasează la locul evenimentului. Având în vedere amploarea evenimentului și numărul mare de victime se pune în aplicare “Planul  Roșu de Intervenţie”.
SITUAŢIA SPECIALĂ NR. 2
Datorită fumului dens şi înecăcios precum şi a panicii create, mai multe persoane aflate la o prezentarea de carte din sala de conferinţă nr.2, au suferit diverse afecţiuni.
SITUAŢIA SPECIALĂ NR. 3
Comandantul intervenţiei este informat de  către conducerea obiectivului că din staful propriu au dispărut  două persoane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS