21.2 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalPaşi spre Bibliotecă

Paşi spre Bibliotecă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ iniţiază, pe perioada vacanţei, în cadrul celei de-a III-a ediţii a programului „Biblioteca din Vacanță“ un nou proiect pentru elevi, intitulat „Pași spre Bibliotecă“.
În perioada 1 iulie – 31 august, se vor desfășura săptămânal diferite ateliere, pe categorii de vârstă: clasele II-IV (cursuri de limba engleză, spaniolă, teatru, desen și ateliere de teatru şi lucru manual), clasele V-VIII (cursuri de limba spaniolă și oratorie), clasele IX – XII (cursuri pe teme de cultură generală – literatură, cultură și civilizație, comunicare, psihologie).
Activitățile pentru adolescenți vor avea loc în cadrul secției „Adrian Păunescu“, iar cele pentru copii se vor desfășura în cadrul Ludotecii. Alături de bibliotecari se vor afla voluntari – cadre didactice din instituțiile de învățământ doljene, actori, psihologi și elevi de la Clubul Interact Craiova, profesori de la Facultatea de Litere din Craiova.
Înscrierile se pot face la secretariatul Bibliotecii „Aman“, str. M. Kogălniceanu, nr. 9, în limita a 20 de locuri pentru fiecare atelier sau curs. Activitățile au în vedere petrecerea într-un mod creativ-educativ a timpului liber, stimularea interesului pentru promovarea adevăratelor valori culturale, dezvoltarea abilităților artistice, încurajarea comunicării într-o limbă străină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU