34 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024

Scurte stiri

Fotbalistii Radovanului – la spital in loc de meci

Cinci jucatori ai echipei de fotbal Viitorul Radovan au fost implicati ieri-dimineata intr-un grav accident rutier. Ion Chircan, de 28 de ani, aflindu-se la volanul unui autoturism Dacia, se indrepta impreuna cu patru coechipieri spre Radovan pentru a sustine un meci de fotbal. Din cauza vitezei excesive, neadaptate la conditiile meteorologice, soferul a pierdut controlul volanului si s-a izbit violent de un pom de pe marginea soselei. In urma impactului, Marius Regep, de 22 de ani, ocupant al autoturismului, a fost grav ranit, iar colegii sai Boeangiu Mircea, de 22 de ani, si Adrian Croylf, de 28 de ani, au fost usor raniti. Ei se afla internati acum la Spitalul de Urgenta Craiova si se afla in afara oricarui pericol.

O tinara din Bralostita a fost violata la domiciliu

O tinara din comuna doljeana Bralostita a fost violata simbata in propria-i casa de un consatean. Marin Lacatusu a patruns in domiciliul lui G.N. si, prin violenta, a intretinut raporturi sexuale cu aceasta. Dupa ce a scapat de violator, tinara s-a prezentat la postul de politie, unde a depus plingere impotriva acestuia. Lacatusu a fost retinut de politisti, fiind introdus in arest in baza unui mandat de arestare preventiva de trei zile, sub acuzatia de viol. Barbatul urmeaza sa fie prezentat Parchetului, apoi va fi adus in fata instantei pentru prelungirea mandatului de arestare. Pentru fapta comisa, Lacatusu risca ani grei de detentie.

Doi frati au facut tandari geamurile Postului de politie Burila Mare

Toate geamurile Postului de politie din comuna Burila Mare, judetul Mehedinti, au fost sparte, in noaptea de simbata spre duminica, de fratii Nicolae si Goga Jianu, de 36, respectiv 32 de ani, din localitate. Dupa ce au consumat o cantitate apreciabila de bauturi alcoolice, la doua baruri din comuna, cei doi au inceput sa le adreseze injurii politistilor. La un moment dat, ei s-au deplasat la sediul postului de politie, unde au aruncat cu pietre si au spart opt geamuri. La fata locului s-a deplasat o echipa a IJP Mehedinti, care le-a intocmit acte premergatoare celor in cauza, urmind sa fie prezentati Parchetului de pe linga Judecatoria Drobeta Turnu Severin.

Mehedintean arestat pentru port de arme albe

Politistii mehedinteni au dispus inceperea urmaririi penale impotriva lui Alin Gheorghe, de 22 de ani, pentru savirsirea infractiunii de port de arme albe fara permis. Acesta s-a urcat, la sfirsitul saptaminii, intr-un tren personal din statia Baile Herculane pentru a ajunge in Drobeta Turnu Severin. La un moment dat, barbatul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a devenit violent si a inceput sa ameninte cu moartea calatorii din vagon, avind asupra sa un cutit cu lama de 14 centimetri. Ingroziti, acestia s-au adresat patrulei Politiei Transporturi, care, dupa ce l-a imobilizat pe mehedintean, l-a coborit sub escorta in gara severineana. Barbatul a fost transferat in arestul IJP Mehedinti, urmind sa fie prezentat Parchetului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS