34 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024

Scurte stiri

Batut cu ciocanul si muscat de ciini

Marin Tudor, de 74 de ani, din comuna doljeana Diosti, s-a dus duminica sa-si pasca vaca pe terenul vecinului sau, Vladimir Dumitrescu, de 72 de ani. Vigilent, acesta din urma l-a surprins pe Tudor chiar in momentul in care se pregatea sa plece de pe tarlaua lui. Suparat ca a fost prins, intrusul i-a asmutit pe cei trei ciini care il insoteau asupra lui Vladimir Dumitrescu. Animalele l-au trintit pe barbat la pamint, timp in care Tudor a pus mina pe ciocan si i-a aplicat mai multe lovituri consateanului sau. „Avea doi ciini-lup si unul ciobanesc, care terorizeaza tot satul. De obicei, Tudor merge cu ciinii in cimitir si sperie toti oamenii. Mai sint si alte persoane care au fost muscate de animalele lui si care au facut reclamatie la politie, insa pina acum nu s-a rezolvat nimic. Si eu am avut de multe ori probleme cu Tudor, dar politia nici nu a vrut sa auda“, a spus Vladimir Dumitrescu. Vladimir a fost internat in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova, cu diagnosticul traumatism cranio-ce-

rebral mediu. Marin Tudor este cercetat in stare de libertate pentru vatamare corporala.

L-a trezit fratele din somn cu toporul

Marin Trufelea, de 30 de ani, din comuna Plopsor – Gorj, sustine ca a fost trezit din somn cu toporul de fratele sau. Autorul agresiunii, Ilie Trufelea, s-a intors acasa duminica seara baut si pus pe harta. „S-a enervat foarte tare ca m-a gasit dormind si m-a trezit cu toporul. Cred ca m-a lovit de mai multe ori cu muchia, iar dupa ce mi-am recapatat cunostinta ma durea capul ingrozitor“, a povestit Marin. Tinarul este sub supraveghere medicala in Clinica de neurochirurgie a Spitalului de Urgenta Craiova.

Pentru ca a intrat cu oile pe pasunea unui consatean, un cioban a ajuns

la spital


Politistii din comuna mehedinteana Vinatori au fost sesizati duminica seara de un localnic ca Ilie Ceausu, de 49 de ani, cioban, a fost batut cu un par de catre un consatean. Din verificarile politistilor, s-a constatat ca Ilie fusese batut de consateanul sau intrucit se afla cu oile la pasunat pe terenul acestuia. In urma loviturilor primite, Ilie Ceausu a fost transportat la Spitalul Judetean din Drobeta Turnu Severin, cu diagnosticul traumatism cranian deschis, traumatism toracic cu fracturi costale si fracturi antebrat sting si antebrat drept. Politistii din comuna Vinatori continua cercetarile pentru identificarea agresorului si stabilirea imprejurarilor exacte in care s-a comis fapta.

S-a lovit cu capul de un stilp de pe marginea caii ferate

Marcel Catrinoiu, de 25 de ani, din Vladimir-Gorj, a decedat la citeva ore dupa ce a fost implicat intr-un ciudat accident de tren. El se intorcea simbata dimineata cu trenul de la Timisoara la Tirgu Jiu. Cu citeva minute inainte ca trenul sa intre in Gara Tirgu Jiu, tinarul a scos capul pe fereastra pentru a vedea cit mai este de mers. Intrucit a iesit prea mult in afara, Marcel Catrinoiu s-a lovit de un stilp de pe marginea caii ferate. Transportat la Spitalul din Tirgu Jiu, tinarul a mai trait circa patru ore.

Un mehedintean a murit dupa ce un arbore a cazut peste el

Mehedinteanul Ion Banescu, de 40 de ani, a decedat simbata seara la Spitalul Orasenesc din Strehaia, dupa ce a fost victima unui accident petrecut in padure. Barbatul s-a deplasat in padurea proprietate personala impreuna cu fiul sau si cu un vecin pentru a taia lemne. La un moment dat, in timp ce taiau un arbore uscat, acesta s-a rupt de la jumatate si, in cadere, l-a lovit pe Ion Banescu. Din cauza leziunilor suferite, barbatul a fost transportat de urgenta la Spitalul Orasenesc din Strehaia, unde a decedat. Politistii din comuna Corcova – Mehedinti continua cercetarile pentru stabilirea cauzelor si a imprejurarilor in care s-a produs incidentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS