22.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccidentat de nepot

Accidentat de nepot

Un tânăr din Sadova a trecut cu maşina peste unchiul lui, apoi l-a dus la spital, susţinând că l-a găsit rănit pe stradă.

Poliţiştii doljeni de la Circulaţie s-au confruntat luni seară cu un accident ce părea să rămână cu autor necunoscut. Gheorghe Cioc, de 56 de ani, din comuna Sadova, a fost adus la spitalul din localitate de doi tineri, care au susţinut că găsiseră victima pe stradă, fără cunoştinţă, probabil în urma unei bătăi. Consultându-l pe rănit, medicii şi-au dat seama că a fost victima unui accident rutier, însă ia-i de unde nu-s pe cei care l-au găsit. Imediat, poliţiştii de la Circulaţie din Bechet, sub directa coordonare a comisarului Stelian Nicolăescu, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj, au început cercetările pentru a stabili ce se întâmplase de fapt. După mai multe ore de investigaţii, timp în care oamenii legii au scotocit întreaga comună Sadova, adevărul a ieşit la iveală. De fapt, Gheorghe Cioc, aflat în stare avansată de ebrietate, se îndrepta către casă. N-a mai ajuns, adormind pe caldarâm, chiar în faţa porţii. Câteva minute mai târziu, nepotul lui – Ionel Vlad, de 21 de ani, din localitate – a trecut pe acolo la volanul unui Opel Astra. Nu l-a văzut pe unchiul lui şi a trecut peste el cu maşina. După ce a oprit să vadă ce s-a întâmplat, a luat victima şi a băgat-o în maşină, ajutat de amicul său Florin Rîpa şi de alt consătean.

L-a dus la spital, dar nu a spus ce s-a întâmplat, sperând să scape de consecinţele penale. N-a avut însă noroc, alegându-se cu dosar penal inclusiv pentru fugă de la locul accidentului. Între timp, victima se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul de Urgenţă Craiova, în comă de gradul III, cu şanse minime de supravieţuire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS