24.6 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024

Răniţi în taxi

Un taximetrist şi pasagerul acestuia au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, vineri, după ce taxiul cu care circulau pe bulevardul Ştirbei Vodă din municipiu a fost lovit de o Dacie.
Potrivit ofiţerilor din cadrul Biroului Rutier Craiova, Victor Vasile, de 54 de ani, din comuna doljeană Carpen, conducea vineri, în jurul orei 12.00, o Dacie pe strada Matei Basarab din municipiu.
La intersecţia cu bulevardul Ştirbei Vodă, bărbatul nu a respectat semnificaţia indicatorului „Oprire“, a pătruns în intersecţie şi a acroşat un taxi condus de Constantin Popoi, de 33 de ani.
În urma impactului dintre cele două autoturisme, atât Constantin Popoi, cât şi pasagerul din taxi au fost răniţi şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea de îngrijiri medicale. Medicii au stabilit că aceştia nu au suferit leziuni grave. În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este Victor Vasile, care nu a acordat prioritate de trecere taxiului. Acestuia i-a fost suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile şi a fost amendat cu 402 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII