35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


Sunteti foarte motivat sa va exprimati ideile in fata colegilor si sefilor, poate pentru ca este sansa dumneavoastra de afirmare sau sunteti prea sigur pe parerile proprii ca sa le pastrati doar pentru dumneavoastra.


Taur


Incepeti saptamâna cu o pauza, planurile de care doreati sa va ocupati azi nu merg deloc. Ori este un impediment ce pune capat unor demersuri, fara sansa de a le duce mai departe, ori doar un avertisment ca, daca veti continua asa, nu faceti decât sa pierdeti timp pretios.


Gemeni


Desi nu aveti deloc incredere in directia in care evolueaza o anumita actiune, sunteti totusi stimulat sa continuati.


Rac


Iubirea v-a furat mintile si nu va sta gândul decât la persoana iubita. Ori ati intâlnit pe cineva care va atrage atentia in mod special si sunteti pe cale sa va indragostiti lulea, ori partenerul are grija sa va ofere mai multa tandrete, mai multe gesturi de afectiune prin care va cucereste definitiv.


Leu


Va asumati niste sarcini pentru binele colectivului in care va aflati, fie ca e vorba de cel de la locul de munca sau de familie.


Fecioara


Diferenta dintre generatii nu este intotdeauna motiv de discordie, ci dimpotriva, azi puteti face echipa foarte buna cu o persoana mai batrâna sau mult mai tânara decât dumneavoastra.


Balanta


Nu va puteti intelege cu persoanele mai mature, care au impresia ca, prin avantajul vârstei, trebuie sa aiba ultimul cuvânt. Daca cel matur sunteti dumneavoastra, va veti sustine punctul de vedere cu tarie si veti privi eventualele replici ale celor mai tineri ca pe o dovada de nerecunostinta sau lipsa de respect fata de dumneavoastra, dar nu e chiar asa.


Scorpion


Puteti primi vesti excelente de departe, ca atare stati cu ochii pe postas, pe email sau pe telefon pentru ca, prin aceste mijloace, ajung la dumneavoastra informatii pretioase. Poate pregatiti o calatorie si, impreuna cu cei care urmeaza sa va insoteasca, faceti planuri marete, care va motiveaza pe toti la fel de puternic.


Sagetator


Calatoriile la distanta pot fi motiv de enervare pentru dumneavoastra sau intrati in conflict, printr-un mijloc de comunicare, cu o persoana din alta localitate.


Capricorn


Visele dumneavoastra sunt cam mari si nu le puteti atinge, dar, daca nu v-ar fi alimentate fara motiv de altcineva, poate ati fi mai realist si ati reveni cu picioarele pe pamânt. Minciunile si iluziile vin de la o persoana care vrea sa profite eventual de dumneavoastra.


Varsator


O zi de succes in tot ce va propuneti. Vin vesti bune, apar ocazii excelente de a va remarca si de a fi laudat in mod public.


Pesti


Un prieten are un efect foarte bun asupra dumneavoastra, pentru ca va stimuleaza spre o directie fata de care nu aveati prea multa incredere pâna acum. Stie sa va prezinte situatia intr-o lumina atât de buna, incât va motiveaza sa va apucati serios de treaba.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS