35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


Daca veti infrunta situatiile care se ivesc va veti simti mai bine. Persoana iubita nu va fi deloc rezonabila si trebuie sa luati decizii in ceea ce priveste viata personala.


Taur


Controlati-va atunci când trebuie sa ajungeti la o intelegere cu partenerul de viata. Adunati toate faptele inainte de a trage concluzii.


Gemeni


Sansele de a face cunostinta cu cineva interesant sunt mari. Ar fi bine sa va intâlniti cu cei care va pot stimula din punct de vedere intelectual. Deseara este indicat sa iesiti la un film sau la o plimbare.


Rac


Va veti bucura de o calatorie si o intâlnire cu familia. Cel mai important lucru astazi va fi diplomatia. Nu uitati sa acordati atentie si nevoilor celor din jur si, mai ales, prietenilor care au probleme.


Leu


Veti obtine mai mult decât credeti daca reusiti sa ajungeti la o intelegere cu persoanele care au bani sau avere.


Fecioara


Felul in care veti aborda lucrurile astazi va fi copilaresc – inima larga si care se aprinde repede. Veti fi capabil sa faceti o multime de lucruri. Nu va trebui sa cautati prea mult actiunea. Este pretutindeni in jurul dumneavoastra.


Balanta


Sansele de a face cunostinta cu cineva interesant sunt mari. Ar fi bine sa va intâlniti cu cei care va pot stimula din punct de vedere intelectual. Petreceti seara alaturi de cei dragi, veti afla lucruri uimitoare.


Scorpion


Nu va simtiti ofensat daca toti cei cu care lucrati vor avea de comentat. Sunt invidiosi pe dumneavoastra. Sansele de a descoperi dragostea vor creste in timpul unei calatorii sau atunci când veti participa la o mica petrecere.


Sagetator


Veti putea stabili contacte importante lucrând in colaborare cu un grup. In timp ce calatoriti ar fi bine sa imbinati placutul cu utilul.


Capricorn


Dati frâu liber imaginatiei atunci când lucrati la proiectele personale. Felul in care merg afacerile va demonstreaza ca trebuie sa cautati un nou produs. O afacere proprie poate ca nu este cea mai rea idee.


Varsator


Canalizati-va energia catre ceva folositor, cum ar fi invatarea unor lucruri noi sau adunarea de informatii utile. Comunicarea va fi punctul dumneavoastra forte si va trebui sa fiti in stare sa-i convingeti si pe ceilalti sa va adopte punctul de vedere.


Pesti


Analizati-va motivatiile. Neglijenta va va afecta reputatia. Relatiile dumneavoastra se pare ca vor cunoaste anumite schimbari. Deceptiile sunt posibile. Intrebati-va partenerul daca nu are nimic impotriva actiunilor dumneavoastra si dati mare atentie raspunsului sau.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS