35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


Un detaliu care parea ascuns va iesi la lumina si datorita acestui lucru veti putea termina treaba mai repede decât ati prevazut. Planurile dumneavoastra sunt bune si tocmai din aceasta cauza se cere sa fiti precaut: nu se stie cine ar putea profita de acestea.


Taur


Nu va incredeti prea mult in promisiunile pe care vi le face o ruda. Va petreceti majoritatea timpului pe drumuri pentru a rezolva chestiuni de ordin financiar. Partenerul se pregateste pentru o calatorie, dar se pare ca si de data aceasta sunteti persoana care suporta cheltuielile.


Gemeni


Chiar daca nu ati primit confirmarea sentimentelor celuilalt, nu este cazul sa disperati. Veti rasufla usurat când veti afla ca indoielile referitoare la persoana iubita nu sunt indreptatite. Faceti declaratii de dragoste sau cadouri persoanei iubite.


Rac


Dorinta de schimbare se extinde si la zona sentimentala. Va doriti sa incepeti o relatie clandestina. Trebuie sa tineti cont de riscurile pe care le implica descoperirea idilei secrete si la impactul pe care il va avea asupra apropiatilor.


Leu


Astazi va odihniti dupa o saptamâna grea. Relaxati-va si bucurati-va de timpul liber. Spre seara s-ar putea sa ajutati o persoana apropiata. Nu ezitati sa va implicati in activitati minore, care va pot aduce beneficii.


Fecioara


O persoana de sex opus de la serviciu va trimite semnale de dragoste. Daca n-ati descoperit-o deja, s-ar putea sa aflati acest lucru de la un coleg. Chiar daca persoana nu va place, ati putea cel putin sa fiti binevoitor; poate relatia va fi odata utila.


Balanta


Relatiile cu persoanele de sex opus sunt favorabile. N-ar fi exclus sa faceti o cucerire la care visati de mult timp. Spre seara, ati putea iesi impreuna sa luati masa. Spuneti deschis ceea ce gânditi si simtiti.


Scorpion


Ar trebui sa va impuneti mai mult punctele de vedere in ceea ce priveste relatia, mai ales ca astazi veti fi ascultat. Va nemultumeste o schimbare care v-ar putea da peste cap toate planurile. Este posibil sa va astepte o avansare sau o surpriza placuta.


Sagetator


Sunteti prea melancolic si din cauza asta va simtiti singuri si in nesiguranta. Ar trebui sa mai iesiti din casa sau cel putin sa va chemati prietenii acasa. O veste va scoate rapid din starea de amorteala in care va aflati.


Capricorn


Incercati sa petreceti mai mult timp cu prietenii, mai ales astazi. Luati masa impreuna sau strângeti-va la o bârfa ca pe vremuri, aveti nevoie de contacte sociale ca sa va reveniti din starea de deprimare.


Varsator


Starea de sanatate vi se imbunatateste si faptul ca sunteti mai binedispus va confirma ca sunteti pe drumul cel bun. Poate ca va simtiti putin slabit, dar lucrul acesta nu va impiedica sa va puneti planurile in aplicare.


Pesti


Aveti toate sansele sa petreceti un week-end minunat alaturi de cei dragi, daca nu veti mai fi botos si veti incerca sa priviti lucrurile si dintr-o alta lumina. O iesire la film are menirea sa va binedispuna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS