35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024

Horoscop

Berbec


Dezordinea va va supara. Nu dati voie unei persoane apropiate sa va strice planurile. Vizitati-va prietenii, aveti nevoie sa stati de vorba cu cineva.


Taur


Nu va implicati in afacerile secrete ale altora. Problemele cu socrii sau cu rudele vor cauza conflicte.


Gemeni


Ideile dumneavoastra despre cum sa faceti rost de bani se vor dovedi profitabile. Calatoriile vor fi benefice, dar va vor costa.


Rac


Se pare ca va asteapta deceptii si esecuri la locul de munca, asa ca fiti foarte atent pentru a descoperi noutatile.


 


Leu


Nimeni nu trebuie sa va strice ziua. Fiti cinstit si spuneti lucrurilor pe nume. Puteti face atât de multe lucruri si dupa aceea ei nu au decât sa strânga roadele.


Fecioara


Gasiti un mod care sa va permita sa puneti in practica unele dintre ideile inovatoare pe care le aveti.


Balanta


Partenerul de viata vrea sa aiba atentia dumneavoastra totala si astazi este ideal sa va preocupe relatia in asemenea masura incât sa vreti sa treceti la urmatorul pas.


Scorpion


Problemele cu institutiile oficiale va vor ingrijora. Trebuie sa fiti atent pentru a nu inrautati lucrurile exagerând.


Sagetator


Secretele vor da nastere conflictelor. Daca partenerul de viata este suspicios, cel mai bine ar fi sa clarificati lucrurile inainte de a fi prea târziu.


Capricorn


Veti stabili noi prietenii in cercul pe care il frecventati. Iesiti in oras daca vreti sa va recapatati buna dispozitie.


Varsator


Schimbarile petrecute la locul de munca vor fi benefice daca veti sta pe loc si veti accepta ceea ce se intâmpla in jurul dumneavoastra.


Pesti


Situatia dumneavoastra financiara nu este tocmai buna. Nu cheltuiti pe obiecte de lux sau pe orice altceva care nu va este necesar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS