35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi adeptul zicalei conform căreia scopul scuză mijloacele. Vă concentraţi strict pe ceea ce vă interesează şi nu vă lăsaţi până nu obţineţi ce vă doriţi. Aveţi mari şanse ca popularitatea să vă crească, la fel ca şi numărul celor care vă invidiază. Veţi intra în atenţia superiorilor şi este posibil să auziţi ceva despre o promovare. Îndreptaţi-vă atenţia şi asupra familiei şi a partenerului.

Taur
Începeţi săptămâna cu schimbări şi ceva tensiune, pentru ca apoi să continuaţi mult mai bine, emanând energie. La mijlocul săptămânii, comunicarea în scopuri profesionale este la cote maxime, iar joi veţi fi surprins de ideile originale cu privire la reorganizarea sau redecorarea casei. Vineri s-ar putea să lucraţi mai mult decât v-aţi propus. În weekend trebuie să vă concentraţi asupra familiei.

Gemeni
Aveţi o nouă perspectivă asupra organizării la locul de muncă. Veţi pune accentul pe activităţi mentale. Săptămâna aceasta daţi dovadă de creativitate, intuiţie şi altruism şi reuşiţi să înţelegeţi rapid ce îşi doresc cei din jur, ceea ce vă va aduce mai multă apreciere decât vă aşteptaţi. Organizaţi o ieşire cu un prieten apropiat, pe care nu l-aţi mai văzut de mult.

Rac
Începeţi săptămâna cu o zi calmă la locul de muncă şi nu trebuie să vă miraţi dacă de marţi veţi fi năpădit de întrebări din partea unor persoane mai tinere. Reuşiţi să vă înţelegeţi foarte bine cu superiorii şi încercaţi să vă ajutaţi colegii cu tot ce puteţi. Vineri vă îndreptaţi atenţia spre un anumit domeniu de la serviciu, care nu funcţionează la fel de bine ca înainte. În weekend vă veţi relaxa cu prietenii.

Leu
Săptămâna începe puţin dezorganizat, deoarece vă pierdeţi printre sarcinile de serviciu. Trebuie să vă folosiţi de diplomaţie şi răbdare pentru a negocia şi administra această situaţie sensibilă împreună cu superiorii. La mijlocul săptămânii, un prieten apropiat va apela la sfaturile dumneavoastră. Vineri reuşiţi să vă concentraţi doar asupra a ceea ce merită, iar weekendul îl veţi petrece acasă.

Fecioară
Sunteţi plin de vervă şi gata să vă implicaţi în activităţi de tot felul. Reuşiţi totuşi să vă puneţi în ordine priorităţile, ceea ce vă face mai sigur pe dumneavoastră, mai încrezător în propriile capacităţi. Dacă aveţi de luat hotărâri, fiţi încrezător, căci inspiraţia de care daţi dovadă vă va ajuta. La serviciu va fi multă agitaţie, dar reuşiţi să faceţi faţă cu bine tuturor cerinţelor. Va fi o săptămână plină de pasiune pe plan sentimental.

Balanţă
Săptămâna aceasta daţi dovadă de organizare, perseverenţă în sarcinile de serviciu şi persuasiune în ceea ce priveşte anumite proiecte sau parteneriate. La mijlocul săptămânii este posibil un câştig financiar, iar vineri simţiţi cumva că nu sunteţi ascultat sau apreciat la locul de muncă, lucru care vă duce la un oarecare declin al entuziasmului şi implicării. Vă veţi reîncărca bateriile în weekend, cu ajutorul familiei.

Scorpion
Luni trebuie să vă respectaţi priorităţile dacă vreţi să nu vă împotmoliţi şi să vă suprasolicitaţi, având în vedere că oricum sănătatea nu este la un nivel maxim. Dacă vă descurcaţi cu numeroasele sarcini de lucru, vă veţi impresiona superiorii şi vă veţi ridica la cote maxime buna dispoziţie. Spre sfârşitul săptămânii sunteţi energic şi bine organizat alături de colegii de serviciu. În weekend ieşiţi într-o locaţie nouă.

Săgetător
Luni sunteţi atent la nevoile celor din jur. În prima jumătate a săptămânii sunteţi ambiţios, perseverent şi răbdător în ceea ce priveşte evoluţia profesională, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. În a doua jumătate a săptămânii este posibil să încheiaţi anumite contracte sau să planificaţi noi proiecte, iar în weekend preferaţi să vă relaxaţi alături de familie.

Capricorn
Spiritul rebel din dumneavoastră preferă să ignore visele, idealurile şi semnele pe care le primeşte, pentru a fi purtat de val acolo unde destinul vrea să vă ducă. Veţi întâmpina ceva dificultăţi în a vă exprima şi a fi ascultat dacă nu vă organizaţi cum trebuie. Ideal ar fi un amestec între ambiţii constructive şi ceva mai mult pragmatism. Vineri vă bucuraţi de sprijinul celor dragi. În weekend vă relaxaţi în compania prietenilor şi a persoanei iubite.

Vărsător
Săptămâna aceasta vă concentraţi asupra câştigului: financiar, social, sentimental, ba chiar la vreun joc alături de prieteni. De luni până miercuri sunteţi concentrat asupra îndeplinirii tuturor sarcinilor de serviciu. Joi şi vineri simţiţi o apropiere specială faţă de un membru al familiei, lucru de care veţi profita şi în weekend, printr-o întâlnire cu familia în aer liber. Nu uitaţi să includeţi şi persoana iubită.

Peşti
După o perioadă în care v-aţi preocupat mai mult de binele altora decât de al dumneavoastră, simţiţi că vreţi să fiţi respectat, apreciat. Pe la mijlocul săptămânii este posibil să fiţi copleşit de sarcinile de serviciu şi să lucraţi peste program, ceea ce vă va dezechilibra puţin sănătatea. Joi daţi dovadă de un simţ practic accentuat, iar vineri vă îndreptaţi atenţia către confortul casei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS