35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi primi o veste ce vă va pune pe gânduri referitor la persoana iubită. Vă sfătuim să nu ascultaţi gurile rele, ci să încercaţi să vă păstraţi calmul şi să vă ascultaţi intuiţia. Pe plan financiar totul merge bine. Astăzi sunteţi preocupat să terminaţi încă de dimineaţă ce aveţi de făcut la serviciu, pentru a reuşi apoi să vă rezolvaţi problemele personale. Aveţi grijă să nu vă dezamăgiţi şefii pentru că este posibil să fiţi aspru sancţionat.

Taur
Nu staţi prea bine cu banii. Ar fi bine de acum să începeţi să faceţi economii pentru a preveni astfel de situaţii. Încearcaţi să vă găsiţi un job mai bine plătit. S-ar putea să trebuiască să daţi socoteală pentru anumite hotărâri pe care le-aţi luat de unul singur. O ceartă cu partenerul s-ar putea să scoată la lumină nişte probleme mai vechi, rămase neclarificate. Gândiţi-vă de două ori înainte de a spune ceva pentru a nu regreta mai târziu.  

Gemeni
Vă  petreceţi ziua plimbându-vă şi făcându-vă planuri de viitor. Încercaţi să fiţi precaut în alegerile pe care le faceţi. Spre seară e posibil să primiţi o invitaţie în oraş de la o persoană de sex opus. Sunteţi într-o formă de zile mari şi reuşiţi să-i surprindeţi chiar şi pe cei care vă cunosc foarte bine. Aveţi idei bune, care vor fi şi apreciate. Ar trebui să vă gândiţi bine şi să porniţi o afacere pe cont propriu.  
 
Rac
Vă faceţi planuri pentru noi activităţi. Aveţi grijă şi nu exageraţi în alegerile făcute. E posibil să nu aveţi timpul şi energia necesare pentru a rezolva multe lucruri odată. În viaţa de cuplu totul merge foarte bine. Vă propuneţi să vă rupeţi de toată agitaţia din jur şi să vă faceţi ordine în gânduri. Va trebui să luaţi o hotărâre foarte importantă în ceea ce priveşte relaţia de cuplu.

Leu
Încercaţi să vă păstraţi calmul, chiar dacă unele persoane vă scot din pepeni. Nu veţi reuşi să ajungeţi nicăieri dacă vă descărcaţi nervii pe cine nu trebuie. Acordaţi mai multă atenţie persoanelor care merită. Ziua de astăzi este favorabilă afirmării pe plan social. Ştiţi să vă susţineţi punctele de vedere şi din acest motiv un superior vă poate propune o promovare.  

Fecioară
La serviciu totul vă merge conform planului şi e posibil chiar să avansaţi în post. Vă recomandăm să acordaţi mai mult timp familiei, şi în mod special partenerului, care s-a simţit cam neglijat în ultima vreme. V-aţi convins că atitudinea de victimă nu vă este de nici un folos. Cel mai bine este să arătaţi ce puteţi şi să dovediţi astfel că sunteţi o persoană puternică. Nu vă arătaţi dezamăgit, chiar dacă cineva încearcă să vă pună piedici.

Balanţă
Aveţi tendinţa de a vă contrazice cu toată lumea, indiferent dacă aveţi sau nu dreptate. Vă place să faceţi lucrurile să iasă cum vreţi, chiar dacă asta înseamnă să călcaţi pe cineva în picioare. Vă sfătuim să găsiţi altă cale de a le rezolva pentru a nu avea probleme sociale în viitor. Este bine să fiţi foarte precaut dacă este vorba să primiţi sau să daţi bani pentru că există riscul să fiţi înşelat.  

Scorpion
Reuşiţi să vă faceţi simţită prezenţa peste tot pe unde mergeţi. Veţi atrage toate privirile şi acest lucru vă va reda încrederea. Încercaţi să fiţi mai sociabil cu cei din jur. Aveţi nevoie de un impuls pentru a vă intra în ritm. Nu ştiţi care vă sunt priorităţile şi de aceea s-ar putea să vă daţi programul acestei zile peste cap. Este posibil să faceţi un împrumut la bancă pentru a achiziţiona un bun de care aveţi nevoie.    

Săgetător
Primiţi veşti de la persoana iubită şi acest lucru vă va binedispune pe tot parcursul zilei. Pe plan profesional veţi avea numai realizări. E posibil chiar să primiţi o primă sau o mărire de salariu. Începeţi ziua cu dreptul. O promovare sau o mărire de salariu vor fi binevenite şi vă vor face să vă schimbaţi planurile dacă intenţionaţi să vă schimbaţi locul de muncă. Faceţi o achiziţie nouă şi de valoare pentru casă.  

Capricorn
Azi e posibil să aflaţi că veţi pleca într-o delegaţie. Nu refuzaţi! O ieşire vă va prinde bine, chiar şi în interes de serviciu. În viaţa de cuplu toate merg bine, însă vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie copiilor. Se pare că succesele profesionale nu sunt suficiente pentru a fi pe deplin mulţumit. Persoana iubită este nemulţumită de atitudinea dumneavoastră din ultima vreme, aşa că încercaţi să o îmbunaţi.  

Vărsător
Nu aveţi o zi prea bună în ceea ce priveşte viaţa de cuplu. E posibil să apară mici certuri. Vă sfătuim să vorbiţi cu o persoană mai în vârstă despre problema dumneavoastră, sigur vă va da o soluţie bună. Renunţaţi să vă implicaţi în activităţi pentru care nu sunteţi pe deplin calificat pentru că acest lucru s-ar putea să vă afecteze reputaţia. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală sunt multe lucruri de clarificat şi ar trebui să găsiţi calea prin care să vă recăpătaţi echilibrul interior.    

Peşti
Veţi avea parte de o surpriză plăcută din partea partenerului. E posibil să vă facă un mic cadou sau o declaraţie de dragoste. Spre seară e posibil să aveţi musafiri sau să primiţi o invitaţie din partea prietenilor la o petrecere. Veţi avea o zi reuşită dacă veţi proceda cu tact şi diplomaţie în relaţiile cu colegii de serviciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS