35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024

Horoscop

Berbec
Pot apărea nişte cheltuieli neprevăzute. În familie va trebui să găsiţi calea de mijloc între prudenţă şi îndrăzneală. Este o perioadă favorabilă pentru cupluri, care se bucură de tandreţe şi complicitate împreună cu partenerul de viaţă. În dragoste evitaţi să fiţi impulsiv. Orice decizie luată pe moment, orice cuvânt aruncat la întâmplare sau elanurile mult prea impulsive pot pune probleme. Dacă vă doriţi câştiguri bănești, trebuie să munciţi pentru ele.  

Taur
În dragoste aveţi toate motivele să fiţi optimist. Cei care sunt în cuplu au parte de multă fericire alături de persoana iubită, căci relaţia creşte în intensitate. Sunteţi inventiv şi surprinzător. Cei singuri sunt extrem de fermecători şi vor fi solicitaţi peste tot. Au parte de o viaţă sentimentală foarte condimentată, plină de schimbări şi chiar s-ar putea să se îndrăgostească.

Gemeni
Se poate să întâmpinaţi unele probleme personale. Aveţi multe idei, însă nu sunt acceptate de toată lumea, dar nu vă simţiţi extrem de motivat să vă apărați cu convingere. Acasă, în schimb, aveţi parte de linişte şi armonie. Sunteţi foarte mândru de copiii dumneavoastră. Sunteţi îndrăzneţ în activităţile personale şi puteţi rezolva probleme mari. Sunteţi abil când trebuie să gestionaţi bugete.
 
Rac
Este o zi bună din punct de vedere personal. Veţi avea voinţa necesară pentru a vă duce la bun sfârşit proiectele. Astăzi puteţi să faceţi scurte deplasări, să mergeţi la întâlniri şi să cunoaşteţi lume multă. Aveţi capacitatea de a dezamorsa toate conflictele cu cei apropiaţi. Se poate să fie nevoie să vă îngrijiţi de o problemă infecţioasă sau parazitară de mică importanţă, dar care durează de ceva vreme.        

Leu
În relaţiile cu cei din jur deveniţi mai lucid şi mai conciliant. Aveţi mari oportunităţi în plan personal. Acasă există totuşi câteva complicaţii cu părinţii şi este bine să faceţi tot posibilul pentru a nu apărea neînţelegeri. Copiii s-ar putea să decidă să se mute de acasă. Sunteţi un adevărat seducător, care ştie cum să atingă coarda cea mai sensibilă a partenerului. Vă folosiţi de cunoştințele de psihologie pentru a-l face din ce în ce mai îndrăgostit de dumneavoastră.

Fecioară
Dacă vă decideţi să vă concentraţi întreaga energie asupra unui singur partener, atunci nu veţi regreta. Persoana aleasă va fi deosebit de generoasă, strălucitoare şi sinceră. Simpla ei prezenţă vă va aduce câteva raze de soare în viaţă, cu toate că este prea curând să vă faceţi planuri serioase. Veţi primi câteva avantaje, poate sub formă de cadouri sau călătorii.

Balanţă
Nişte bani vă vor intra în cont, de care nu ştiaţi, însă apar şi cheltuieli neprevăzute. Este o zi favorabilă pentru tratamentele cosmetice, care vă ajută să vă întreţineţi prospeţimea pielii. Evitaţi să consumaţi alcool şi nu fumaţi prea mult. Se poate să întâlniți o persoană de care să vă îndrăgostiţi rapid. Este bine să rămâneţi cu picioarele pe pământ, pentru că nu se ştie dacă sentimentul este reciproc.

Scorpion
În dragoste vă merge foarte bine şi ştiţi să vă bucuraţi de fiecare clipă, recompensând astfel micile probleme zilnice. Sunteţi extrem de sensibil şi de sentimental, iar această stare vă ajută să cuceriţi uşor partenerul de viaţă. Înfrânaţi-vă impulsivitatea, care doar va complica lucrurile. În cuplu aveţi senzaţia că nu mai aveţi ce să vă spuneţi. Fiţi vigilent şi nu lăsaţi lucrurile să se degradeze. Este timpul să acordaţi atenţie şi bugetului familial.    

Săgetător
Dacă suferiţi de probleme cardio-vasculare, veţi observa o ameliorare care se va produce destul de brusc. În cazul în care trebuie să mergeţi la dentist, ar fi cazul să rezolvaţi acum situaţia. Încercaţi să ascultaţi mai mult şi să vorbiţi mai puţin, pentru că în acest mod ceilalţi nu vor mai avea senzaţia că încercaţi să le impuneţi ideile dumneavoastră. Viaţa personală trebuie să concureze cu programul dumneavoastră extrem de aglomerat.

Capricorn
Vă veţi vedea proiectele încununate de succes. În schimb, încercaţi să nu mai începeţi nimic nou astăzi. Trebuie să fiţi la zi cu ceea ce aveţi de făcut. Este posibil să resimţiţi o intoleranţă alimentară, care poate duce la gastrită. Aveţi grijă ce mâncaţi şi nu vă faceţi chiar toate poftele. Aveţi atât de mult farmec încât vă este extrem de uşor să seduceţi pe cine vreţi.

Vărsător
În dragoste, entuziasmul nu mai este la fel de mare ca altădată. Îi faceţi reproşuri partenerului şi chiar permiteţi unei soacre să intervină între voi. Este o zi favorabilă soluţionării unor probleme financiare care vă stresează. Sunteţi interesat de obţinerea unui sprijin din altă parte. Astăzi veţi vedea că soarele răsare cu adevărat şi pe strada dumneavoastră. Aveţi parte de o întâlnire pasională cu o persoană tânără care va şti să vă facă să râdeţi.

Peşti
Aveţi posibilitatea să faceţi nişte plasamente bune pe termen lung. Evitaţi să încheiaţi afaceri importante, pentru că sunteţi impulsiv şi gata să vă luaţi prea multe riscuri. Dinamismul şi rezistenţa dumneavoastră sunt mai mici decât de obicei. Nu săriţi peste orele de odihnă. Viaţa sentimentală ar trebui să vă surâdă, mai ales dacă partenerul de viaţă este în zodia Berbec.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS