21.2 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjGorj: Campanie antidrog la Târgu Jiu

Gorj: Campanie antidrog la Târgu Jiu

Asociaţia Alianţa Internaţională Antidrog Sud-Vest Oltenia în cooperare cu mai multe instituţii publice din Gorj, organizează marţi, 18 noiembrie, la Târgu Jiu, conferinţa „Uniţi, mai puternici împotriva drogurilor. Dă vieţii, nu drogurilor”.
Evenimentul se desfăşoară cu ocazia împlinirii a 3 ani de la constituirea Forumului Societăţii Civile Antidrog din România, organizat de Secţiunea Regională Sud Vest Oltenia a Asociaţiei Alianţa Internaţională Antidrog.
Cu această ocazie vor fi prezentate Asociaţia Alianţa Internaţională Antidrog, dar şi misiunea şi obiectivele pe care le urmăreşte. Acţiuni informative vor avea loc la Colegiul Naţional ,,Ecaterina Teodoroiu” Târgu Jiu, Colegiul Naţional ,,Spiru Haret” Târgu Jiu şi la Colegiul Naţional „Tudor Vladimirescu” Târgu Jiu. De asemenea, în încheierea Conferinţei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj va organiza un marş antidrog şi mai multe competiţii sportive la Stadionul „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, dar şi un spectacol de muzică populară.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS