19.5 C
Craiova
sâmbătă, 28 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Bătrână decedată în incendiu, la Brastavățu

Olt: Bătrână decedată în incendiu, la Brastavățu

O bătrână a murit aseară, după ce locuinţa sa a luat foc, iar aceasta a fost surprinsă de flăcări în interiorul casei.

Pompierii de la Garda Vișina au intervenit aseară, în comuna Brastavățu, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la locuința unei femei. Din informațiile primite de la persoana care a apelat Numărul Unic 112, proprietara casei a fost surprinsă de incendiu în interiorul acesteia.
Militarii s-au deplasat la locul solicitării cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor specializate, incendiul se manifesta cu flacără la bunurile din două camere de locuit și un hol, proprietara locuinței, în vârstă de 84 de ani, fiind surprinsă de incendiu în holul locuinței. Din păcate, bătrâna a găsită decedată, cu arsuri pe întreaga suprafață a corpului. Pompierii au acționat mai bine de trei ore pentru izolarea și lichidarea incendiului.

Cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma cercetării la fața locului, este amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile (materiale textile) față de mijloacele de încălzire (sobă cu acumulare de căldură).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS