Anul acesta, programul de vizitare a fabricii se întinde pe o perioadă mai lungă de timp, însă vizitele vor avea loc doar două zile pe săptămână. Producătorul doljean a ajuns să fabrice 6.000 – 6.500 de tone de înghețată anual, în peste 100 de sortimente din deliciosul desert produs lângă Craiova.
Unul dintre principalii producători de înghețată din România, Top Gel Prod SRL din Dolj, își deschide porțile și anul acesta vizitatorilor care vor să afle detalii despre înghețata de diverse sortimente. Top Gel Prod informează că organizează „Zilele Porților Deschise“, în perioada 1 aprilie – 15 iunie 2017, pentru toți cei care doresc să vadă cum se produce și se ambalează deliciosul desert. „Două zile, în fiecare săptămână, vă invităm să vizitați fabrica noastră, situată în comuna Cârcea, strada Aeroportului, nr. 120. În vederea unei bune organizări, vă rugăm să vă programați vizita la numărul de telefon 0251/436655. Vizitele se organizează pentru grupuri de minimum 15 persoane“, au informat reprezentanții companiei, printr-un comunicat de presă. Anul acesta, „Zilele Porților Deschise“ se desfășoară pe o perioadă mai lungă de timp decât de obicei, pentru a da posibilitatea cât mai multor persoane interesate să viziteze fabrica. Cele două zile din fiecare săptămână în care se poate vizita fabrica vor fi stabilite în perioada următoare și comunicate telefonic celor care sună să își programeze vizita. Fiecare vizitator va primi câte o înghețată, care iese direct din procesul de producție.
Anul trecut, evenimentul organizat de Top Gel a adus în fabrica de înghețată de la Cârcea aproximativ 3.000 de vizitatori, în special copii (preșcolari și elevi), dar și studenți, pensionari și alți vizitatori curioși să afle detalii despre producerea înghețatei.
Top Gel și-a extins producția și cu produse de patiserie
Top Gel activează pe piață de 23 de ani și în tot acest interval a evoluat și s-a dezvoltat constant. Cu o distribuție extinsă la nivel național, fabrica Top Gel de lângă Craiova produce anual circa 6.000 – 6.500 de tone de înghețată, în peste 100 de sortimente. Fabrica este complet utilată la standarde înalte și are o capacitate de producție de 65 – 70 de tone de înghețată în 24 de ore.
În ultimii ani, compania și-a extins producția cu o varietate de alte produse, cum ar fi cele de patiserie: croissante, napolitane, turtă dulce, prăjiturele etc.
Pagină realizată