28.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiTrei incendii stinse de pompierii mehedinţeni

Trei incendii stinse de pompierii mehedinţeni

Pentru că exista pericolul ca flăcările să se extindă şi la imobilele vecine au fost solicitaţi şi pompierii de la ISU Drobeta
Pompierii mehedinţeni au lichidat trei incendii în 24 de ore. Ieri dimineaţă, la ora 6:12, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi nouă subofiţeri pe strada Brîncoveanu din municipiu pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, incendiu care a ars autoturismul în proporţie de 50%.

Tot ieri, dar în jurul orei 16:00, Pichetul de Pompieri Strehaia a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi nouă subofiţeri, în Strehaia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră.

De asemenea, în această dimineaţă, în jurul orei 5:37, Detaşamentul de Pompieri Drobeta Turnu Severin a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi 11 subofiţeri în comuna Brezniţa Ocol, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. În acest caz focul a ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi., un boiler electric şi obiecte sanitare din baia locuinţei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS