35.7 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure lemne în valoare de 10.000 de lei

Mehedinţi: Prins în flagrant în timp ce încerca să fure lemne în valoare de 10.000 de lei

Un echipaj de jandarmerie care efectua în data de 9 septembrie, în jurul orei 11.00, o acțiune punctuală pe linia prevenirii delictelor silvice a surprins în flagrant,  în localitatea Bunoaica, județul Mehedinți, un  bărbat în timp ce fasona cinci arbori. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că materialul lemnos nu prezenta marca ocolului silvic și fusese tăiat din fondul forestier național cu o zi înainte. La faţa locului, au sosit lucrătorii silvici care au procedat la inventarierea materialului lemnos şi efectuarea măsurătorilor, rezultând aproximativ 13 metri cubi lemn de esență cer, valoarea prejudiciului ridicându-se la suma de aproximativ 10.000 lei.
Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tăiere ilegală și furt de material lemnos, urmând ca documentele să fie înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS