22.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: O femeie a murit într-un tragic accident la Şimian

Mehedinţi: O femeie a murit într-un tragic accident la Şimian

O femeie a murit în această dimineaţă într-un grav accident de circulaţie care a avut loc pe raza localităţii mehedinţene Şimian.

Femeia a murit pe loc după ce capul i-a fost complet zdrobit. Imediat după tragedie, şoferul tirului a părăsit locul accidentului, scrie adevarul.ro.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon, precizează că a fost identificat autorul accidentului pe DE 70, în Gura Văii, un cartier mărginaş al municipiului Drobeta Turnu Severin). Este vorba de un cetăţean bugar, care conducea un tir încărcat cu autoturisme şi care se deplasa spre Timişoara. Poliţiştii i-au întocmit acestuia dosar penal pentru ucidere din culpă. Accidentul a avut loc într-o intersecţie foarte aglomerată din localitatea Şimian-Mehedinţi, aproape de sediul primăriei comunale. Femeia de 65 de ani, din Şimian, se angajase în traversarea străzii printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovită mortal de un tir, care a părăsit locul accidentului. Un echipaj de la Ambulanţă a sosit la faţa locului, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru femeia lovită, aceasta având capul zdrobit, dar au acordat îngrijiri medicale fiicei şi nepoatei acesteia, care au făcut un atac de panică atunci când au văzut-o pe carosabil. Poliţia Rutieră Mehedinţi face cercetări pentru a identifica autovehiculul implicat în accident pentru tragerea la răspundere a conducătorului auto vinovat de moartea femeii.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS