22.9 C
Craiova
duminică, 29 septembrie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinţi: Fără permis şi beată, o şoferiţă a ajuns cu maşina într-o casă

Mehedinţi: Fără permis şi beată, o şoferiţă a ajuns cu maşina într-o casă

Poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi s-au sesizat azi noapte că o o femeie, de 35 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 56A, având permisul de conducere reținut pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier, la intersecția cu  DN 6, km 332+900 metri, în localitatea Șimian, nu a adaptat viteza de circulaţie în intersecție, a pătruns pe DN 6, unde a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un imobil de pe marginea drumului. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto.
Persoana în cauză este posesoare a  permisului de conducere categoria AM, B1, B din anul 2015, permis ce i-a fost reținut anterior pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul rutier. Fiind testată cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că aceasta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, refuzând recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, respectiv, refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS