15.6 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Tânăr de 17 ani, cercetat penal pentru furtul a trei televizoare

Vâlcea: Tânăr de 17 ani, cercetat penal pentru furtul a trei televizoare

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari, judeţul Vâlceas, au depistat un tânăr, bănuit de comiterea unui furt din locuință, pe raza comunei Pietrari. Marţi, 17 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari, cu sprijinul specialiștilor criminaliști, au reușit, în mod operativ, probarea activității infracționale a unui tânăr, 17 ani, din comuna Pietrari, cu privire la comiterea unui furt din locuință. Din cercetările efectuate rezultă faptul că, în perioada 14 – 17 octombrie,  tânărul în cauză ar fi pătruns, prin efracție, într-o locuință, din comuna Pietrari, de unde ar fi sustras trei televizoare, în valoare de aproximativ 3.000 de lei.
Polițiștii au recuperat cele trei televizoare, pe care tânărul le depozitase în subsolul locuinței sale de domiciliu, și le-au predat persoanei vătămate.
În urma investigaţiilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, polițiștii vâlceni au dispus începerea urmăririi penale față de C.I.A., de 17 ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS