21.7 C
Craiova
sâmbătă, 6 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOlt: Ansamblul Formației Forțelor Navale ale SUA din Europa și Africa, concerte la Caracal şi Slatina

Olt: Ansamblul Formației Forțelor Navale ale SUA din Europa și Africa, concerte la Caracal şi Slatina

(Foto: agerpres.ro)
(Foto: agerpres.ro)

Ansamblul Formației Forțelor Navale ale SUA din Europa și Africa va concerta sâmbătă pe scene amenajate în aer liber în municipiile Slatina și Caracal, accesul publicului la cele două evenimente fiind gratuit, informează Agerpres.ro. Numiţi „Diplomații Jazz-ului”, membrii ansamblului vor concerta la Caracal, în Parcul Constantin Poroineanu, în prima parte a zilei, începând cu ora 11:00. După amiază, muzicienii se vor afla la Slatina, unde primăria municipiului organizează ample manifestări culturale.

Evenimentele organizate de Primăria Slatina încep sâmbătă la ora 17:00, pe platoul din fața Casei Tineretului, unde se va desfăşura un spectacol de muzică și dans susținut de copii de la Ansamblul Folcloric „Brâulețul” din Pârșcoveni, Taraful „Frunză verde” din Morunglav și Formația de călușari „Cununa” din Șopârlița. La finalul spectacolului folcloric, micii soliști și dansatori vor participa la o paradă pe ritmuri de fanfară pe bulevardul A .I. Cuza din municipiul Slatina, alături de Diplomații Jazz-ului, Fanfara Lyra Band și majorete de la liceele din oraș. Pe întreaga durată a deplasării de la Casa Tineretului spre esplanada din centrul civic al municipiului Slatina, muzicienii americani și cei din Slatina vor cânta alternativ, astfel încât atmosfera evenimentului va fi spectaculoasă.

Pe esplanada din centrul civic al municipiului Slatina, la ora 17:30 va începe un spectacol de muzică ușoară al Grupului Voces Primavera al Școlii Populare de Arte și Meserii și al dansatorilor de la Palatul Copiilor „Adrian Băran”. La ora 18:00, pe scena amenajată pe esplanadă va urca Fanfara Lyra Band, iar Formația Forțelor Navale ale SUA din Europa și Africa va concerta pe esplanada din Slatina începând cu ora 18:30.

Potrivit organizatorilor, dacă sâmbătă va ploua concertele se vor desfășura în Caracal la Teatrul Național, iar în Slatina la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS