3.4 C
Craiova
luni, 21 octombrie, 2024

Exista nervi

Aflati in genunchi, adica pe ultimul loc, oltenii nu au avut o vacanta de iarna linistita. S-a vorbit o luna numai despre preluarea echipei de consiliul local, apoi ne-am amintit ca sintem „lanterna rosie“ si iarasi am avut subiecte cu duiumul. Nu s-a vorbit nimic despre vinovati, ci doar asa aluziv… Cei implicati in aceasta rusine, ultimul loc in Divizia A dupa 41 de ani de existenta in prima liga(!), dau vina unul pe altul. De fapt, chiar Dinel Staicu a recunoscut zilele trecute ca oltenii dau vina mai mult pe ghinion!


A inceput campania de transferari si cei doi oameni care decid asupra oportunitatii achizitiilor – Staicu si Badea – au adus in curtea Stiintei noua jucatori. Amicalele premergatoare reinceperii campionatului nu i-au multumit pe suporteri nu numai prin prisma rezultatelor, cit, mai ales, prin evolutii neconvingatoare. Simbata, in meciul cu Building, unii suporteri au rabufnit, apostrofindu-i pe alb-albastri. Cum s-ar spune, parafrazindu-l pe celebrul oltean Marin Sorescu, acum, cu doar citeva zile inainte de meciul oficial cu FC Arges, in Craiova exista nervi!


Saptamina trecuta, s-a tot zvonit, ba pe la colturi, ba prin presa, ca Staicu ar fi tentat sa-l schimbe pe antrenorul principal Pavel Badea. Patronul Universitatii a dezmintit aceste informatii… Exista, pe linga nervi, si citeva motive destul de indreptatite de care exigentii suporteri ar trebui sa tina cont cind ii acuza pe jucatori. In primul rind, campania de achizitii nu a fost bine organizata: ultimul sosit a ajuns in Banie abia la mijlocul saptaminii trecute (iar ieri era invoit), aproape toti noii purtatori ai tricoului alb-albastru nu au efectuat integral perioada de pregatire, iar citiva dintre ei sint destul de mult ramasi in urma. Badea a jucat cu unii la inceputul turneului in Turcia, cu altii a terminat, si cu altii a jucat simbata trecuta!


Trist este ca numai la noi se intimpla asa ceva. La toate astea, trebuie adaugat si faptul ca oltenii joaca acum intr-un sistem nou, 4-4-2. Griji, griji…


P.S.


S-a aflat ieri in trecere prin Craiova celebra „Motoreta“, Mitica Marcu. „Imi este rusine sa ma uit in clasament…“, a zis fostul international craiovean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS