29 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjVipuri în licenţă

Vipuri în licenţă

Mai multe vipuri din Târgu Jiu se pregătesc intens în aceste zile pentru a susţine examenul de licenţă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“.

O parte din vipurile din Târgu Jiu s-au pus cu burta pe carte şi peste numai două zile vor intra în focurile examenului de licenţă. Majoritatea lor au absolvit cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii de Stat „Constantin Brâncuşi“ din Târgu Jiu şi îi au ca profesori pe colegii sau adversarii lor de luptă politică. Printre cei mai cunoscuţi studenţi la drept, care se pregătesc să îşi susţină licenţa în această săptămână, sunt primarul din Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, şi Viorel Matei Salvador Caragea, adjunctul comandantului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Cei doi au urmat împreună cea de-a doua facultate, iar acum vor susţine tot împreună şi examenul de licenţă.

 

Restanţieri

 

Atât Florin Cârciumaru, cât şi Viorel Caragea au avut câteva examene la care nu s-au putut prezenta în sesiune, fiind nevoiţi să le dea înainte de licenţă. De meserie ingineri, primarul şi adjunctul comandantului au dorit cu orice preţ să facă şi facultatea de drept, în ciuda faptului că au trecut bine de vârsta de 40 de ani. Cei doi nu sunt singurele vipuri care s-au pus cu burta pe carte. Va mai merge la licenţă şi Viorica Urdea, secretara lui Florin Cârciumaru, cea care a dus greul în cei patru ani de studenţie şi a făcut rost de cursuri şi orare. Coleg la drept cu edilul-şef din Târgu Jiu este şi primarul din Stăneşti, Vasile Pârvulescu.

 

Fruntaşi la medii

 

Caragea şi Cârciumaru nu stau deloc rău cu mediile obţinute de-a lungul celor patru ani, fiind între primii în anul din care fac parte. Şefă de promoţie este Loredana Lăpăduş, asistenta decanului de la Facultatea de Ştiinţe Economice, Constantin Căruntu. Atât Salvador Caragea, cât şi Florin Cârciumaru au finalizat studiile cu medii peste 9, Florin Cârciumaru reuşind în anul al III-lea un 9,94, în ciuda faptului că nu a ajuns pe la cursuri. Deşi a fost depăşit de Loredana Lăpăduş, Florin Cârciumaru a terminat cu a doua medie din anul său. Din comisia de licenţă fac parte între alţii deputatul Pantelimon Manta, ex-PD şi PC, precum şi secretarul Consiliului Judeţean Gorj, Zoica Zamfirescu.

De asemenea, student la drept, însă în anul II, este şi fiul Vioricăi Urdea, Florin Urdea, adjunctul comandantului Poliţiei Comunitare din Târgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU