24.6 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAdevaruri despre dragoste

Adevaruri despre dragoste

Dragostea este rabdatoare! Dragostea este buna si „gustoasa“! Dragostea aduce fericire si sanatate! Dragostea va fereste de aparitia ridurilor! Aflati cum sa va rasfrângeti dragostea asupra familiei, iubitului, prietenilor sau animalului de casa, indiferent de moment.


Dragostea este un cubulet de ciocolata!


Acesta este si motivul pentru care multe cupluri, proaspat casatorite, nu se pot dezlipi unul din bratele celuilalt. Dragostea este ca un supliment nutritiv, un strop de miere oricând binevenit, o cireasa de pe tort, un cubulet de ciocolata… Când va indragostiti, dar si când mancati ciocolata vi se activeaza acelasi centru al creierului. Asa se explica de ce nu va puteti stapâni pâna nu ajungeti la satisfactia finala si, respectiv pâna la ambalajul gol pe care il motoliti si il aruncati la cos. Au trecut multi ani de la casnicie si vreti sa-l stârniti? Pregatiti câteva afrodisiace pe care sa le puneti in mâncare, invatati câteva miscari sexy si cumparati o lenjerie noua care sa-l surprinda.


Mirosul nu va insala!


Chiar ati stiut de la inceput ca el este alesul? Slava mirosului dumneavoastra bine definit! Femeile isi pot mirosi imediat partenerii atunci când sunt inselate, mintite sau dorite. In urma unor cercetari, s-a dovedit ca femeia poate simti prin miros atunci când partenerul este mult diferit de ea si asta este un lucru nemaipomenit – doar extremele se atrag. Feromonii isi fac si ei meseria cum stiu mai bine, caci nu le convine deloc sa fie trimisi la plimbare…


Casatoria nu va scoate peri albi, doar vi-i vopseste!


Uitati de tabloul de casatorie in care cei doi isi fac nervi unul altuia si se scot din sarite. Este un peisaj prafuit de vreme si trecut de vârsta. Si daca, totusi, istoria se repeta va puteti cumpara un tub de vopsea cu o nuanta mai inchisa si gata cu firele albe! Oamenii de stiinta au descoperit ca o casnicie poate reda echilibrul si siguranta de care majoritatea femeilor au nevoie.


Pe culmile mariajului


„Da! Accept“ este un pas important in evolutia dumneavoastra viitoare. Persoanele casatorite sunt mai sanatoase din punct de vedere mental, au un sistem imunitar mai puternic si par mereu tinere, in comparatie cu cele care au ales celibatul. Nu trebuie decât sa observati si sa cântariti indeaproape daca pasul cel mare este cea mai buna alegere. Restul vine de la sine!


Mai bine „bogata“ de fericire!


Ce ii face pe oameni sa fie fericiti?! Bineinteles ca banii, sanatatea si fericirea! Sanatatea va poate ajuta sa mergeti mai departe fara piedici si fara obstacole; banii se spune ca nu aduc fericirea, dar cu siguranta o pot ilustra si intretine; cu fericirea… este ceva mai mult de lucru. O casnicie solida poate aduce garantat un zâmbet pe buze si atunci, daca mai aveti nevoie de sanatate, cu banii se schimba roata – mai bine „bogat“ de fericire decât singura printre lingouri.


Si iubit, si tata, si frate…


Este drept ca va este super-cunoscuta aceasta sintagma, dar o si aprobati? Intr-o casnicie, este extrem de important ca partenerul dumneavoastra sa fie si iubit, si tata, si frate pentru ca traiul sa fie cu adevarat favorabil pentru dumneavoastra si relatie.


Ca tata aveti nevoie de el sa va protejeze si sa va ofere siguranta, ca frate sa va poata oricând apara si sa va invete si acele mici chitibusuri, ca iubit, sa fie mereu aproape de dumneavoastra, sa va suporte si sa va iubeasca asa cum aveti nevoie…


Pasiunea pentru plusuri este benefica


Multe studii au demonstrat ca un animal de plus va poate alina singuratatea, tristetea, va poate indulci asteptarea când iubitul este plecat in deplasari… si, unde mai puneti daca micuta girafa de plus e de la el?! Normal ca un maimutoi de plus nu poate concura cu un animal adevarat, fie el catel sau pisica asa ca, daca aveti cum, nu ezitati sa aveti lânga dumneavoastra un prieten devotat.


Aveti ocupatie, va bucurati de tinerete!


Persoanele care au o viata sexuala activa (de patru – cinci ori pe saptamâna) par mai tinere cu zece ani decât acele persoane care nu fac sex decât de doua ori pe saptamâna. De ce? Specialistii spun ca testosteronul eliminat in timpul orgasmului mentin masa musculara a barbatilor. La femei, estrogenul asigura stralucirea parului si catifelarea pielii, ambele semne ale tineretii.


Ocheadele domnisoarelor va dau satisfactie


Iubitul dumneavoastra poate nu realizeaza sau nu vrea sa recunoasca, dar privirile galese pe care le primeste de la domnisoarele de pe strada, din club sau din metrou il fac sa fie mai vesel si mai increzator. Acum, nu-i chiar motiv de cearta, caci Dumnezeu ne-a dat ochi sa privim. Ei cel putin asa sustin…


Dragostea – ca pâinea calda


Conform studiilor de specialitate, in timpul actului sexual, corpul uman elibereaza, in medie, cu 200 mai multe endorfine. In plus, sexul va poate scapa de durerile suparatoare de cap si de depresii, redând o stare de calm si relaxare. Si… se elibereaza fara prescriptie medicala!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS