24.3 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024

Stiri IT&C

Top 5: Cele mai scumpe mobile din lume


1. Goldvish. Acesta este cel mai scump telefon din lume si designul lui este semnat de Emmanuel Gueit. Anul trecut, in luna septembrie, in cadrul reuniunii milionarilor de la Cannes, a fost achizitionat un asemenea model produs de catre GoldVish SA Geneva de catre un prosper om de afaceri rus contra sumei de 1,2 milioane de dolari, urmând sa il daruiasca nevestei sale. „Dotarile“ sale sunt: carcasa din aur de 18 karate, gravat cu diamante de 120 de karate.


2. Dyamond Crypto Smartphone. Este unul dintre cele mai scumpe telefoane mobile din lume, costând aproximativ un milion de dolari. Acest telefon de lux se poate mândri cu urmatoarele „dotari“: carcasa din platina incrustata cu 50 de diamante, dintre care zece sunt foarte rare, si tastatura din aur de 18 karate.


3. Signature Cobra – Vertu. Acest telefon a aparut in urma colaborarii dintre Vertu si renumitul bijutier francez Boucheron. Dotarile sale de lux sunt: un diamant in forma de para, un diamant rotund, doua smaralde si 439 de rubine. Iar pretul unui asemenea telefon este in jurul a 310 mii de dolari.


4. Goldvish (swedish smartphone). Un telefon care aduce a un LG Chocolate, care insa nu este produs de LG. Acest telefon se poate lauda in primul rând cu un soft de 400Mhz Intel Xscale CPU, o camera digitala de 4MP, touch screen si o gramada de alte dotari noi. Se pare insa ca exista o mica problema in privinta telefonului produs de GoldVish, aceea ca exista numai cinci exemplare in lume pentru acest mobil in valoare de aproximativ 300 de mii de dolari.


5. Motorola SLVR L7 Diamond. Pretul acestui telefon mobil este de nici mai mult, nici mai putin de 75 mii de dolari. De ce ii zice si Diamond? Pentru ca, fata de modelul obisnuit, acesta are incrustate pe muchia sa nu mai putin de 260 de diamante. Pe lânga multele diamante incrustatate, acest telefon se poate lauda si cu un ecran TFT anti-scratch de 26MP si, fata de versiunea obisnuita, mai are in plus si o camera de 3MP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS