20.3 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBarbatii femeilor enervante

Barbatii femeilor enervante

„In spatele fiecarui barbat de succes se afla o femeie puternica“. Asa spune o vorba… Daca va intereseaza cum va vede lumea, ar trebui sa stiti ca partenera are un rol foarte important in catalogarea dumneavoastra intr-un fel sau altul. Site-ul www.ele.ro a facut o clasificare a barbatilor in functie de cele mai enervante tipuri de femei.


Copilita


O recunoasteti dupa râsul izbucnit fara motiv, dupa privirea „nu asculta ce spun, ca oricum nu-i mare lucru“ care insoteste orice opinie. Este in permanenta stare de scuza – „asta sunt, nu dati cu pietre ca sunt un om bun, chiar daca nu ma pricep la mare lucru; tineti-ma pe aproape, daca puteti creste o pisica, pe mine de ce nu m-ati accepta pentru totdeauna fara sa imi asum vreo responsabilitate?“ Jocul ei este de a câstiga totul apelând la bunavointa celorlalti. Adesea va incerca sa fie mai proasta/slaba decât este cu adevarat. Ca si imbracaminte, se va indrepta catre lucruri vesele, cu o tenta spre zece ani. Va afisa inocenta chiar si in manifestarile care frizeaza obscenitatea: „Serios? Chestia asta chiar iti provoaca dorinte sexuale?“.


Cine o poate suporta alaturi? Toti cei care au nevoie de aprecierea/aprobarea data de propria persoana, deci persoanele nesigure pe ele. Nu aveti cum sa nu pareti superior fata de cineva care se pune in permanenta in inferioritate. Si, pe deasupra, toti cei din jur va vor vedea ca pe cineva „cool“, suficient lui insusi, care de atâta marinimie nu-i judeca si nu asteapta nimic de la cei din jur.


Pretioasa


Cel mai bine este sa nu o scoateti la un restaurant. Va avea atâtea de comentat, de la servire pâna la ce se gaseste in meniu, incât va va pieri toata pofta de mâncare. Va gasi permanent motive de a se plânge de modul in care este tratata, va lasa sa se inteleaga ca inca nu s-a inventat un mod de apreciere a unei valori precum a sa. Este foarte atenta la detalii, dar aproape intotdeauna ii scapa esenta. In orice convorbire se va da pe sine drept exemplu suprem, va incerca sa se flateze, transformând tot ceea ce nu tine de sine in lucruri plictisitoare, prost facute, enervante. Totdeauna va fi maniacal de atenta la ceea ce are pe ea; nu o s-o vedeti iesind din casa nefardata, fara o studiere atenta a hainelor. Gesturile, mimica vor urmari sa o scoata in evidenta, ca o lectie data tuturor celorlalti, amarâti lipsiti de gust si bun simt. In pat se vede de undeva de sus: va incerca sa nu transpire, parul sa ii stea in perfecta ordine (iar daca nu, inseamna ca oricum „dezordinea“ este un efect urmarit), el sa se aseze astfel incât daca ar fi un cameraman acolo s-ar filma o scena perfecta.


Cine o poate suporta alaturi? Un masochist sau un om cu multa rabdare, un plictisit. O va lasa sa isi faca de cap cu pretentiile, nu se va grabi nicaieri, o va incuraja amuzat de incrâncenarea ei. In afara de unele mici neplaceri create de mania ei de perfectiune va fi lasat in pace – doua perfectiuni nu ar avea loc pe fata aceluiasi pamânt.


Vampa


Scopul ei este sa atraga atentia. Cu cât e mai extravaganta, cu cât iese mai mult in evidenta, cu atât va fi mai multumita. Nu ii scapa nimic: vorbeste tare si mult, nu va exista convorbire in care ea sa nu aiba o parere cât mai neortodoxa. Intregul ei sistem de valori este construit prin opozitie cu bunul simt. Prima impresie pe care o creeaza este izbitoare, chiar daca ulterior va va obosi inselarea asteptarilor pe care vi le creeaza. Se imbraca asa cum se poarta – cât mai exagerat. Se va pune in valoare fara inhibitii. Este o ca o invitatie deschisa pentru toti ochii care intâmplator cad pe ea. Provocatoare, imaginea ei va fi permanent in schimbare, la fel ca moda. In pat nu se va putea lipsi de atmosfera de scena data de desuuri dantelate, care ramân pe corp, fiindca dau bine; daca i se permite, pastreaza si pantofii cu toc. Ii pare rau de fiecare data ca toata aceasta etalare de forta nu este vazuta decât de o singura persoana – ar vrea cumva sa fie filmata si data pe net ca toti barbatii de pe pamânt sa saliveze cu imaginea ei in fata.


Cine o suporta alaturi? Cei care sunt saraci cu duhul si usor de dus de nas. Insa nu vor rezista mult, fiind doar victime necesare „farmecului“ ei de vulcan erupt. Adevaratii câstigatori sunt barbatii la fel de ahtiati de atentie; sprijinul si suturile date in fund vor fi reciproce.


Plângacioasa


Totul pentru ea este ingrozitor de greu. Orice lucru ii pune o mare problema – de la a merge la o petrecere, pâna la a face piata. Cele cinci trepte pe care trebuie sa le coboare când iese din bloc ii vor da cosmaruri pentru ca ii fac bataturi la picioare, vântul va aduce praf care ii va strica tenul si permanent ii va intra câte o gâza in ochi. Subiectele alese vor fi toate privitoare la cât de neplacut si dificil e tot ceea ce are de facut. Chiar daca arata bine i se pare atât de complicat sa se aranjeze, sa caute haine care ii vin bine, incât rezultatul este inevitabil dezastruos. Iar nenorocul e permanent: bluza s-a patat, a calcat intr-o balta si sandalele sunt pline de noroi, pantalonii au fost agatati de o tufa de trandafiri si acum sunt inexplicabil de rupti pentru un incident atât de minor. In pat o doare capul sau nu stia ca va avea o aventura si a uitat sa spele vasele, motiv pentru care se va scuza. Pe el il vede plictisit, isi da seama ca este ceva in neregula si iar isi cere scuze, iar pentru scuze isi cere iar scuze…


Cine o suporta alaturi? Nimeni cu adevarat. Va fi din când in când victima câte unuia care nu stie cu ce sa isi mai umple timpul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS