29 C
Craiova
luni, 1 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportLa mina performantelor

La mina performantelor

Iesirea din peisaj a coreenilor de la Daewoo Automobile s-ar putea rasfringe si asupra echipei de handbal pe care uzina din Banie o finanteaza. In aceste zile se vorbeste tot mai insistent despre un investitor strategic dornic de a investi la Craiova, rostindu-se chiar si nume: Ford sau General Motors. Insa, pina se va oficializa totul, angajatii stau in expectativa, in timp ce handbalistele isi continua treaba, chiar daca nu pot ascunde ca au emotii in privinta viitorului lor. „Am inteles ca partea româna ar fi ajuns la un acord cu asiaticii sa preia datoriile si ca ar veni alt investitor. Nu stiu nici eu prea multe, dar nici nu este treaba noastra. Noi trebuie sa ne vedem mai departe de treaba si sa obtinem rezultate bune. Sint convins ca, indiferent cine ar veni, nu va investi intr-o echipa care nu conteaza in campionat“, a spus antrenorul Gabriel Bircina (foto).


Acesta le-a explicat fetelor cum stau lucrurile, dar, din pacate, DWAR Craiova nu are un debut fericit de campionat. Dupa ce in prima etapa a reusit un egal la Marta Baia-Mare (26-26), craiovencele au cedat acasa, 29-32, in fata echipei Universitatea Resita. Miine, DWAR Craiova va juca impotriva echipei Universitatea Timisoara, intr-un meci care se anunta deosebit de dificil, avind in vedere ca gruparea de pe Bega s-a impus fara probleme la Resita, in prima etapa (34-30).


Echipa craioveana si-a propus pentru acest sezon o clasare cit mai sus, pentru a-i impresiona pe cei care vor prelua uzina craioveana. Atit handbalistele, cit si antrenorul Bircina sint constienti ca aceia care vor investi la Daewoo nu vor baga bani decit intr-o echipa competitiva, si nu intr-una care sa fie ciuca batailor in campionatul Diviziei A.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS