14.4 C
Craiova
sâmbătă, 19 octombrie, 2024

Derbi cu nabadai

Prezent la partida din Giulesti, Sir Bobby Robson a criticat tactica adoptata de tehnicianul gazdelor, Razvan Lucescu


In ultimul meci al etapei a zecea a Diviziei A, care s-a jucat duminica seara, in Giulesti, Rapid si Steaua au terminat la egalitate, 0-0. Trupa lui Oleg Protasov a jucat in inferioritate numerica din minutul 31, cind Banel Nicolita a fost eliminat dupa ce l-a lovit cu cotul in figura, la mijlocul terenului, pe atacantul giulestean Daniel Niculae.


In minutul 54, meciul a fost intrerupt cinci minute de arbitrul Alexandru Tudor din cauza faptului ca din tribunele stadionului „Giulesti-Valentin Stanescu“ s-au aruncat mai multe obiecte pe teren, in directia centralului si a jucatorilor echipei oaspete. In minutul 64, partida a fost din nou intrerupta pentru sapte minute, din tribune continuind sa se arunce cu diverse obiecte. Dupa ce Tudor si observatorul Valentin Alexandru s-au consultat telefonic cu presedintele LPF, Dumitru Dragomir, aflat la tribuna oficiala, s-a decis ca meciul sa continue, cu amendamentul ca acesta era un ultim avertisment, partida urmind sa fie suspendata in caz ca incidentele continuau. La final, meciul a fost prelungit cu noua minute.


Prezent la meciul din Giulesti, tehnicianul englez Bobby Robson a spus ca a remarcat jucatori de la ambele echipe, printre care si capitanii Vasile Maftei, respectiv Mirel Radoi. „Mi-a placut capitanul Stelei (Mirel Radoi – n.r.). Si numarul 22 (Paraschiv – n.r.) a jucat foarte bine. De la Rapid, numarul 24 (Vasile Maftei – n.r.) a fost inteligent si organizat. De asemenea, mi-a mai placut jucatorul cu numarul sase (Ionut Rada – n.r.). Ceea ce a lipsit acestui meci a fost calitatea atacurilor“, a afirmat Robson.


Fostul selectioner al Angliei a criticat tactica adoptata de antrenorul rapidist Razvan Lucescu, dupa ce adversarul a ramas in inferioritate numerica. „In prima repriza am vazut citeva calitati cerute de un derbi. Jucatorul eliminat a fost un pic stupid, pentru ca si-a lasat echipa in zece oameni. In aceste conditii, Rapid trebuia sa joace cu un fundas mai putin si cu un atacant in plus. Asa ar fi pus probleme Stelei si ar fi avut o sansa sa cistige. Dar, presupun ca tinarul antrenor al Rapidului nu a vrut sa piarda, insa nici nu a cistigat“, a opinat Sir Bobby Robson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS