16.8 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportPregatiti pentru spectacol

Pregatiti pentru spectacol

AC Milan – FC Barcelona


• Stadion „San Siro“, astazi, ora 21.45 (Pro TV, in direct).


• Formatii probabile:


AC Milan: Dida – Stam (Cafu), Nesta, Kaladze, Serginho – Gattuso, Pirlo, Seedorf, Kaka – Gilardino (Inzaghi), Sevcenko. Antrenor: Carlo Ancelotti.


FC Barcelona: Valdes – Oleguer, Marquez, Puyol, Van Bronckhorst – Iniesta, Edmilson, Van Bommel (Motta) – Giuly, Eto’o, Ronaldinho. Antrenor: Frank Rijkaard.


• Vor arbitra: Alain Sars – Frederic Arnault, Eric Castellani (toti din Franta).


Celebra arena „San Siro“ va fi luata cu asalt de suporterii „diavolilor“ si „extraterestrilor“, duelul dintre AC Milan si FC Barcelona anuntându-se a fi un regal fotbalistic.


Cea mai atractiva semifinala a actualei editii a Ligii Campionilor este cea dintre AC Milan si FC Barcelona. Prima mansa a acestei confruntari se va disputa in aceasta seara, de la ora 21.45, pe stadionul „San Siro“ din Milano. „Diavolii“ spera sa poata lua o optiune serioasa in privinta calificarii inca din tur, pentru o a doua prezenta consecutiva in finala, insa „extraterestrii“ lui Rijkaard sunt intr-o forma de invidiat si sunt cotati ca favoriti la cucerirea trofeului celei mai importante competitii fotbalistice europene intercluburi.


Trei absente la Barcelona


Barcelona nu se va putea baza in meciul din aceasta seara pe serviciile a trei jucatori importanti, argentinianul Lionel Messi, portughezul Deco si suedezul Henrik Larsson.


Sud-americanul nu va putea juca in cele doua meciuri din semifinale din cauza leziunii musculare pe care a suferit-o la meciul retur din optimi cu Chelsea. Larsson va absenta de la partida din Italia din cauza unei accidentari, el suferind o intindere musculara la bicepsul femural al piciorului stâng in meciul de vineri, cu Villarreal, din Primera Division. De asemenea, alt atacant, Santi Ezquerro, a suferit o contuzie la genunchiul drept si este incert pentru prima mansa cu „diavolii“. La rândul sau, Deco va fi absent la meciul de pe „San Siro“ deoarece este suspendat pentru cumul de cartonase galbene.


Din cauza acestor indisponibilitati, jucatorul francez Ludovic Giuly va fi titular in echipa „extraterestrilor“, el urmând sa evolueze in linia de atac a Barcelonei, alaturi de Eto’o si de Ronaldinho. In acest meci se va consemna revenirea la Barcelona a jucatorilor Edmilson, Rafael Marquez si Thiago Motta, primii doi având sanse mari sa joace titulari.


Inzaghi este incert


La AC Milan, singura incertitudine in privinta meciului de astazi o reprezinta prezenta in primul unsprezece a atacantului Filippo Inzaghi, care de joi sufera de amigdalita si a acuzat stari febrile. In cazul in care nu va fi apt de joc, locul sau va fi luat de Alberto Gilardino, care va face cuplu de atac cu ucraineanul Andrei Sevcenko.


Din lotul lui Milan pentru partida cu Barcelona va lipsi Massimo Ambrosini, accidentat, insa acesta nu este un titular obisnuit in formatia pregatita de Carlo Ancelotti.


Tehnicianul italienilor nu s-a decis inca pe cine va folosi pe postul de fundas dreapta, printre candidati aflându-se Jaap Stam, Alessandro Costacurta si Cafu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS