32.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024

Plini de optimism

Desi diferenta de valoare este clara, jucatorii Universitatii sunt convinsi ca vor face o figura frumoasa pe stadionul „Lia Manoliu“.


Cel mai important test al Universitatii in acest debut de sezon va fi dat mâine, pe stadionul „Lia Manoliu“, unde trupa lui Stinga va da piept cu Steaua. Desi sunt constienti de faptul ca diferenta de valoare este clara, jucatorii Stiintei pornesc de la premisa ca mingea este rotunda si ca in fotbal se poate intâmpla orice. Tonul la optimism l-a dat chiar antrenorul Ovidiu Stinga. Acesta a afirmat ieri ca elevii sai pot produce surpriza etapei a doua, insa totul depinde de modul de concentrare si de dorinta de revansa a fiecaruia. Amintind de meciul cu FC Vaslui, Stinga a considerat ca juvetii nu au gresit „partitura“ de joc, doar ca nu si-au creat ocazii de a marca. De altfel, obiectivul propus de „Olandez“ pentru intâlnirea cu Steaua este ca Universitatea sa practice un fotbal de calitate, iar daca acest lucru se va intâmpla, este sigur ca suporterii vor avea motive de bucurie. „Plecând de la premisa ca mingea este rotunda, orice este posibil. Totul depinde numai de jucatori, de modul de concentrare si de sansa, pentru ca sunt bine pregatiti. Cu Vasluiul nu ne-a iesit jocul, dar nu consider ca jucatorii au gresit, ci doar ca nu si-au creat ocazii de a marca. Poate cu Steaua va fi altfel. Ne-am propus pentru acest meci sa practicam un fotbal frumos, curat, iar daca reusim sunt sigur ca ne vom bucura la sfârsit. Atât noi, cât si suporterii. Publicul va reveni pe stadion daca echipa joaca bine si reuseste sa cumuleze puncte, iar acest lucru sper sa se intâmple cât mai rapid“, a spus Stinga.


Dorel Stoica: „Nimic nu este imposibil“


Capitanul Stiintei sufera si el de optimism incurabil, Dorel Stoica afirmând ca echipa este pregatita sa infrunte Steaua, pe care nu o considera atât de puternica incât juvetii sa plece de la premisa ca vor pierde. Liberoul Stiintei a dorit sa-i asigure pe suporterii olteni ca Universitatea nu va fi umilita, pentru ca dorinta de lupta este foarte mare. „Suntem mobilizati sa câstigam cel putin un punct. Steaua nu este o echipa atât de puternica incât sa fie imposibil de batut. Putem face o figura frumoasa. Nimic nu este imposibil. Ii asiguram pe suporteri ca nu vom fi umiliti. Va fi altceva decât cu Vasluiul, acolo tracul si caldura au avut un efect negativ asupra echipei. Obiectivul Universitatii in acest an este sa obtina cât mai multe puncte si il va realiza pentru ca avem un lot valoros“, a afirmat Dorel Stoica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII