15.9 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportSupervizare din EAU!

Supervizare din EAU!


Noua echipa a caracalenilor a debutat cu dreptul in acest sezon, invingând, in prima etapa, pe FC Bihor, o formatie cu pretentii de Liga I. Partida de astazi este foarte importanta pentru FC Caracal din mai multe puncte de vedere. Oltenii, pe lânga nevoia de puncte, au de sustinut si un altfel de examen: ei vor fi urmariti de doi seici din Emiratele Arabe Unite, trimisi de actionarul Ilie Balaci. Cei doi arabi vor fi adusi la Timisoara cu un elicopter si insotiti la meci de actionarul George Ilinca.


„Vrem sa-l zdrobim pe Sdrobis!“


Presedintele executiv al caracalenilor, Jean Nitulescu, a spus: „Sunt optimist. Nu numai ca am jucat bine in prima etapa, dar pe Sdrobis cam mereu l-am incurcat. Ma refer la echipele pe care le-a pregatit actualul antrenor al Timisoarei. As vrea ca si acum sa-l zdrobim, cum s-ar spune, pe Sdrobis! Am incredere in baieti. Asta nu inseamna ca partida cu CFR o consideram usoara“.


La rându-i, antrenorul principal al gruparii din Caracal, Iordan Eftimie, a completat: „Privesc cu incredere intâlnirea de mâine (astazi-n.r.) cu CFR Timisoara. Nu mergem in excursie pe Bega, ci ne jucam sansa. Sunt convins ca nu vom pierde, dar n-ar fi exclus sa confirmam forma buna din prima etapa si sa obtinem toate cele trei puncte“.


Delegatia olteana se afla de ieri in Banat, iar astazi asteapta si vizita celor doi seici trimisi de actionarul Ilie Balaci sa urmareasca unii jucatori ai caracalenilor.


Liga a II-a


Programul partidelor etapei a doua (astazi, ora 11.00): CFR Timisoara – FC Caracal, FC Bihor Oradea – Building Vânju Mare, IS Câmpia Turzii – FC Unirea Dej, Dacia Mioveni – FC U Politehnica Timisoara, Corvinul Hunedoara – FC Baia Mare, Gaz Metan Medias – CS Minerul Lupeni, Universitatea Cluj – FC Târgoviste, CSM Râmnicu Vâlcea – Apulum Alba Iulia, Municipal Resita – Auxerre Trans Orsova.


Liga a III-a, seria a 4-a


Rezultatele etaptei a doua: Dunarea Calafat – Unirea Costesti 2-1, Progresul Corabia – Gaz Metan Podari 2-3, EMC Rovinari – ROVA Rosiori 1-0, CS Vulcan – Petrolul Ticleni 1-0, Minerul Uricani – CS Alexandria 2-1. Partidele Severnav – Chimia Craiova, Alro Slatina – Armata Craiova, Minerul Matasari – Minerul Mehedinti si Minerul Motru – Oltul Slatina se disputa astazi, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS