32.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportStinga este subiectiv

Stinga este subiectiv

„Olandezul“ este de parere ca elevilor sai le-a lipsit sansa in meciul cu Dinamo, insa a recunoscut ca au fost mai multe momente proaste in jocul alb-albastrilor decât cele notate cu plus.


Chiar daca a recunoscut superioritatea „câinilor rosii“, tehnicianul Universitatii a opinat ca rezultatul final a fost prea mare in comparatie cu cele intâmplate pe terenul de joc. Ovidiu Stinga (foto) a lasat sa se inteleaga faptul ca, daca juvetii ar fi reusit sa inscrie in primele minute, altul ar fi fost cursul jocului, insa doar nesansa si experienta dinamovistilor au condus la aceasta infrângere greu de digerat. Stinga spera ca in aceasta pauza competitionala sa poata regla mecanismul de joc pâna la confruntarea cu Gloria Bistrita, considerata foarte importanta, mai ales din punct de vedere psihologic.


– Diferenta usturatoare, crezi ca scorul reflecta cele intâmplate pe teren ?


– Eu cred ca nu. Este un scor dur pentru noi, dar, daca luam ocaziile si cursul jocului, nu cred ca meritam sa pierdem asa detasat. Practic, Dinamo a speculat fiecare eroare a noastra.


– S-a razbunat Ganea pentru ce i s-a intâmplat in 1998?


– Nu stiu, eu nu-mi aduc aminte de Ganea la Craiova, eram in alta parte atunci. Oricum, nu i se poate imputa nimic, pentru ca el si-a facut doar datoria.


– Unde s-a gresit in meciul cu Dinamo?


– Sunt multe de spus, putine de facut. Au fost si greseli individuale, si colective, iar experienta adversarului si-a pus amprenta. A taxat totul. Cred totusi ca tineretea si dorinta de a trece hopul si-au spus cuvântul. Ne-am impiedicat si am cazut. Cred ca suntem pe un drum bun si sper sa nu cadem. Sa dam cu piatra in sus, sa stea cât mai mult acolo sus, pentru ca, daca o luam in jos, vom cadea foarte rapid si ar fi un lucru usturator pentru toata miscarea craioveana.


– De ce crezi ca nu am repetat jocul bun din Giulesti?


– Nesansa a facut ca rezultatul sa nu fie pozitiv pentru noi. Pâna la golul lor, am avut doua ocazii… Dar jucatorii nu s-au concentrat in faza de finalizare. S-a intors soarta si Dinamo nu a iertat. Asta este!


– Au trecut meciurile de foc. Crezi ca va fi mai greu de acum incolo sau mai usor?


– Toate partidele sunt grele. Mie imi plac mai mult meciurile cu Dinamo, Steaua si Rapid decât un meci cu o echipa mai mica, pentru ca baietii se mobilizeaza altfel. Sper sa reusim sa trecem peste acest moment nefast si sa revenim in meciul cu Gloria Bistrita, pentru ca va fi greu din punct de vedere psihic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII