35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRataciti in Europa

Rataciti in Europa

Oboseala si tracul debutului in cupele europene i-au privat pe handbalistii gorjeni de un rezultat mai bun la Zubri, unde au fost invinsi de echipa locala Gumarny cu scorul de 30-26, joc contând pentru prima mansa a turului doi al Cupei EHF.


Energia Pandurii Târgu Jiu s-a ratacit pe drumurile europene si a ajuns la destinatie sâmbata noapte, in jurul orei 12.00, in conditiile in care partida a fost programata duminica, la ora 18.00. Diferenta de patru goluri poate fi recuperata, Liviu Andries (foto) fiind convins ca jucatorii sai vor scapa de trac in fata propriilor suporteri. „Dupa ce ne-am confruntat cu Zubri eu zic ca se poate recupera acest handicap. Depinde numai de jucatorii nostri. Acest prim meci in cupele europene a pus o presiune foarte mare pe psihicul si exprimarea jucatorilor si spun asta pentru ca, dupa zece minute, jucatori care sunt foarte bine pregatiti fizic au clacat si au cerut sa fie schimbati. Este o experienta unica in viata lor de handbalisti pentru majoritatea jucatorilor, chiar si pentru mine ca antrenor. Si oboseala si-a spus cuvântul pentru ca ne-am incurcat pe traseu si am ajuns noaptea, la 12.00. Sa speram ca meciul retur va avea alt istoric si vom reusi sa ne calificam“, a spus Andries.


Tehnicianul recunoaste ca echipa sa a facut un joc slab, singurul jucator care s-a ridicat la nivelul asteptarilor fiind portarul Moraru. „Am pierdut pe fondul unui joc slab al unor jucatori cu experienta in Liga Nationala, este vorba de Dan Ilies, de Mazilu. Singurul care s-a ridicat la valoarea acestui joc si care si-a facut treaba a fost portarul Dorin Moraru. Probabil ca, daca poarta nu ne ajuta, pierdeam la mai multe goluri. Putem sa trecem in turul trei. Jucatorilor le-ar creste moralul, fapt ce ne-ar incuraja pentru viitor. Sper sa fie de bun augur pentru echipa mea si sa incepem si noi sa jucam“, a mai afirmat Andries.


Impresionati de publicul din Cehia, care si-a condus cu fair play echipa spre victorie, handbalistii gorjeni spera ca si suporterii din Târgu Jiu sa se ridice la nivelul competitiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS