35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportGolurile aduc punctele

Golurile aduc punctele

Pandurii Târgu Jiu a marcat pe teren propriu sase goluri, echivalentul a zece puncte, insa Neagoe spera ca elevii sai sa fie eficienti si in deplasare.


Daca acasa „pandurii“ s-au descurcat bine, obtinând zece puncte, pe terenurile straine fotbalistii lui Eugen Neagoe au perforat o singura data poarta adversa, dintr-o faza fixa, dar au ramas cu zero in dreptul punctelor acumulate. Vranjkovic a adus egalarea la Iasi, printr-o executie de exceptie din lovitura libera, aceasta ramânând singura reusita a gorjenilor in deplasare.


„Pandurii“ au alternat jocurile reusite cu cele slabe, dar de fiecare data cu acelasi efect, zero puncte. Ratarile pe banda rulanta au afectat moralul oltenilor, iar amicalul cu EMC Rovinari a avut darul de a le reda increderea elevilor lui Neagoe, care au profitat si au marcat de cinci ori. „De asta am ales o echipa mica, sa câstigam, sa marcam multe goluri. Daca la Petrosani vom marca, sunt convins ca ne vom da drumul la joc. Vreau ca jucatorii sa fie deconectati, nu cu gândul ca nu reusesc sa dea gol. Ei sunt marcati in acest moment, s-a scris ca avem ocazii si nu dam gol. Am inceput sa-i cunosc destul de bine, ii simt ca sunt cu moralul scazut din aceasta cauza. La Petrosani sper sa aratam o cu totul alta fata“, a sustinut Neagoe.


„Geana“ vrea victorie la Petrosani


Speciala pentru conducatori, partida de la Petrosani este ca toate celelalte din campionat pentru fotbalistii de la Pandurii. Rivalitatea dintre Condescu si Simota va fi transata pe teren, iar Neagoe nu vrea sa ramâna cu mâna goala de aceasta data.


„Este o partida ca toate celelalte. Nu este nimic special pentru mine sau pentru jucatori. Trebuie sa o tratam cu responsabilitate si la ora jocului sa fim apti suta la suta din toate punctele de vedere. La Petrosani m-ar multumi cele trei puncte. Nu mergem sa ne aparam si sa scoatem un punct. Nu vreau un 0-0, vreau sa jucam si sa marcam. Cu siguranta ne vom crea ocazii pe care trebuie sa le fructificam. Tot visam, tot discutam, tot vorbim in fiecare zi ca o sa câstigam acolo, dincolo, dar trebuie sa si demonstram“, a afirmat Eugen Neagoe.


Doar golurile aduc puncte, iar in fata portii valoarea individuala a jucatorului decide, si nu indicatiile antrenorului. „Daca nu marcam, nu avem cum sa adunam mai multe puncte in clasament. Sper ca incepând de la partida cu Jiul Petrosani sa reusim sa marcam si in deplasare, unde avem un singur gol, si acela dintr-o faza fixa. Ocazii am avut foarte multe si foarte mari, dar degeaba. Eu nu am cum sa-i ajut acolo in teren. Sunt fractiuni de secunda in care ei trebuie sa ia decizii, sa suteze, sa intoarca un adversar, sa traga tare sau plasat. Daca marcam in jumatate din ocaziile pe care ni le-am creat, eram mai sus in clasament“, crede Neagoe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS