19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportEgalitate nemţească

Egalitate nemţească

Pandurii Târgu Jiu a remizat, scor 0-0, cu echipa germană de liga a treia Wacker Burghausen, în cel de-al doilea amical al turneului din Austria. Pandurii au evoluat în formula: Guso – Mândrean, Rus, Chibulcutean, Dragomir – Adi Popescu, Vancea, Stângă, Vasilache – L. Mihai, Vintilescu, iar pe parcursul meciului au mai intrat Dossey, Popete, Vătavu, Dedu, Voicu, Piţurcă şi Iordache. Condiţiile de joc nu au fost tocmai prielnice, meciul desfăşurându-se pe o ploaie torenţială.
Gorjenii şi-au creat trei situaţii de gol ratate cu seninătate, însă Neagoe s-a declarat mulţumit, în ciuda rezultatului nesatisfăcător. „Au fost trei ocazii mari ratate la acest meci. Piţurcă a avut o fază frumoasă pe partea dreaptă, a driblat doi jucători şi a intrat în careu, unde i-a pasat lui Iordache, care putea să trimită în poartă, dar un adversar a deviat balonul în ultimul moment. Dedu a avut apoi un un-doi cu Piţurcă şi a trimis peste poartă şi a mai fost o fază frumoasă a lui Stângă, care a şutat de la 16 metri puţin pe lângă bară. Stângă este în formă, joacă foarte bine, e un băiat serios şi foarte muncitor. Sunt mulţumit de el şi de toată echipa“, a spus Neagoe.
Pandurii Târgu Jiu susţine astăzi, de la ora 18.30, cel de-al treilea amical în compania echipei lituaniene Zalgiris Vilnius, iar mâine, de la ora 17.00, la Kaprun, va întâlni pe Dinamo Kiev.

Silva va fi trimis acasă

Brazilianul Gabriel Silva nu poate face concurenţă fundaşilor din lotul echipei Pandurii şi va fi trimis la plimbare în următoarele zile. „Nu mi-a făcut deloc o impresie bună după primele antrenamente. Cu siguranţă nu va rămâne. Este departe de ce avem noi, de fundaşii noştri centrali Rus, Vătavu şi Chibulcutean“, a spus Neagoe. Vătavu a revenit după accidentare, însă recuperarea lui Orac se prelungeşte, acesta fiind apt abia de săptămâna viitoare.

Vidakovic şi Kutlacic, pierduţi din „satelit“

„Satelitul“ echipei Pandurii, EMC Rovinari, şi-a reluat pregătirile, însă disponibilizaţii lui Neagoe, Vidakovic şi Kutlacic, nu s-au prezentat la antrenamente. Roman şi Bădoiu, ambii de la Petrolul Ţicleni, sunt în atenţia grupării din Rovinari şi se antrenează sub comanda lui Romică Negroiu, la fel ca Ursu şi Murdărea, ambii de la Minerul Motru. Grecu, Gagiu, Constantinescu şi Anuţoiu lipsesc motivat, fiind învoiţi pentru a susţine examenul de bacalaureat. EMC Rovinari a perfectat un meci amical pe 14 iulie, la Târgu Jiu, cu Minerul Mehedinţi, iar în perioada 9-18 iulie se va pregăti în cantonamentul de la Tismana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS