9.2 C
Craiova
marți, 15 octombrie, 2024

Weekend încins

Echipa masculină de baschet BC Râmnicu Vâlcea va întâlni sâmbătă, în deplasare, Atlassib Sibiu, într-un meci contând pentru etapa a opta. Cristi Achim, tehnicianul vâlcenilor, nu se poate baza pe serviciile coordonatorului Andrei Dragoş şi ale pivotului sârb Dejan Miskovioc, ambii accidentaţi. Cu toate că va fi greu, Cristi Achim vrea să dea marea lovitură: „Este greu să câştigi cu Sibiu la ei acasă, dar am încredere în jucătorii mei că pot produce surpriza“.
La feminin, CET Govora va întâlni sâmbătă, în runda a şasea, pe CSM „U“ Oradea. Chiar dacă vâlcencele joacă în deplasare, elevele lui Mihai Toma sunt considerate favorite la câştigarea partidei. CET Govora nu are voie să greşească, dacă nu vrea să piardă din „ochi“ pe ICIM Arad. Fără nici o problemă în lot, Mihai Toma crede că poate să aducă ambele puncte puse în joc cu Oradea, ba chiar mai mult, Luiza Voinea şi compania să mai puncteze ceva şi la coşaveraj.

Derbi pentru şefia Diviziei B

Energia Rovinari va primi sâmbătă, de la ora 12.30, în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, vizita principalei contracandidate la câştigarea seriei, CSM Universitatea Craiova. Jocul este foarte important pentru ambele formaţii, care au obiectiv în acest sezon promovarea în prima divizie. „Obiectivul în acest sezon e clar, promovarea în prima divizie. Până în iarnă, când vom aduce întăriri, vreau să nu mai pierdem nici un joc. Meciul cu Craiova este foarte important deoarece cu ei ne luptăm pentru promovare“, a declarat antrenorul grupării gorjene Laurenţiu Răuţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS