22.9 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024

Fără Napoli

Fără NapoliDupă o zi liberă, jucătorii Universităţii Craiova s-au reunit ieri în cantonamentul din Lunca Jiului pentru primul antrenament al săptămânii care se va încheia cu o confruntare dificilă, cu Rapid (duminică, ora 15.30). Şedinţa de pregătire a început la ora 15.00 şi a fost condusă de secundul Ionel Gane, principalul Nicolo Napoli şi preparatorul fizic Urbano Lega urmând să ajungă în Bănie în această după-amiază. Gane nu şi-a solicitat prea tare elevii, antrenamentul constând în alergări uşoare, exerciţii fizice şi cu mingea, la el participând toţi componenţii lotului, cu excepţia lui Mihai Costea, trimis la echipa a doua. Florin Costea s-a pregătit normal, la fel ca şi Prepeliţă şi Baird, accidentaţi uşor la Urziceni, toţi fiind apţi pentru confruntarea cu giuleştenii.

Dănănae sau Bărboianu?

Până acum, Napoli nu are decât o singură dilemă legat de meciul de duminică: va miza în continuare pe flancul drept al defensivei pe Bărboianu, jucător care s-a descurcat bine în partidele precedente, sau îl va introduce pe titularul din campionat, Dănănae, a cărui suspendare a expirat? Într-un sondaj apărut pe site-ul craiovamaxima.ro şi destinat suporterilor Ştiinţei, până ieri după-amiază, 67 la sută dintre fanii care au votat l-au preferat pe Bărboianu, restul mergând pe ideea reintroducerii lui Dănănae.
Suporterii şi-au exprimat părerea şi în ceea ce priveşte situaţia lui Florin Costea, jucător rămas în afara lotului la partida cu Unirea Urziceni. Concluzia a fost că Universitatea nu este dependentă de golgheterul său din acest sezon (58%), 42 la sută dintre fani considerând însă că prezenţa în teren a ex-vâlceanului este decisivă pentru echipă. Totodată, fanii s-au declarat optimişti în privinţa unui rezultat bun duminică, 71 la sută considerând că Ştiinţa va învinge pe Rapid, în timp ce 18 la sută au mizat pe un rezultat de egalitate, 11 la sută fiind de părere că giuleştenii se vor impune pe stadionul „Extensiv“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS