21.2 C
Craiova
vineri, 28 iunie, 2024

Greu cu Otopeniul

Oltenii sunt convinşi că vor primi o replică dârză din partea echipei ilfovene, aşa că tratează cu seriozitate confruntarea de mâine seară, de pe „Ion Oblemenco“.

Ştiinţa se pregăteşte pentru primul joc pe stadionul „Ion Oblemenco“ din acest an, unul care nu se anunţă deloc uşor. Chiar dacă adversara de mâine a elevilor lui Nicolo Napoli, CS Otopeni, se află în subsolul clasamentului, oltenii se tem de disperarea ilfovenilor, care se vor agăţa de orice şansă pentru a se menţine în prima ligă. De aceea, alb-albaştrii tratează cu seriozitate acest joc, aşa cum au făcut-o şi  în etapa precedentă, când s-au întors victorioşi de la Mediaş. „Meciurile cu echipele mici îţi pot crea tot timpul probleme, dacă nu te concentrezi la maximum“, avertiza Ilie Balaci, managerul general al Universităţii.
Dorel Stoica şi compania au revenit în aceste zile pe noul gazon de pe „Oblemenco“, Napoli programând antrenamentele de la ora 19.00, pentru a-şi obişnui elevii cu condiţiile din timpul partidei. Italianul a mizat mai mult pe latura tehnico-tactică, luând în calcul şi faptul că suprafaţa de joc este mai mare decât cea de pe „Extensiv“. Ştiinţa nu va putea conta mâine pe Spase Dilevski, suspendat, revenind, în schimb, Ovidiu Dănănae.

Mititelu continuă lupta cu arbitrii

Comisia de Apel din cadrul FRF a decis ieri că Adrian Mititelu trebuie să plătească doar jumătate din amenda dictată acum două săptămâni împotriva sa de Comisia de Disciplină. Aceasta îl sancţionase pe finanţatorul Ştiinţei cu şase luni de suspendare şi o amendă de 300.000 de lei, în urma declaraţiilor la adresa arbitrajului din meciul FC Argeş – „U“ Craiova (scor 1-1). Oficialii craioveni au făcut apel, iar la şedinţa de ieri s-a decis ca Mititelu să plătească 150.000 de lei. În schimb, suspendarea de şase luni a rămas în vigoare. Conducerea Universităţii nu a fost însă mulţumită de decizia Comisiei de Apel şi va contesta din nou sentinţa, ameninţând că va apela şi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a-şi căuta dreptatea.
Până atunci însă, Adrian Mititelu continuă să critice arbitrajul. Acesta a reacţionat în stilul caracteristic după ce Marius Bocăneală, „centralul“ de la meciul Cetatea Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ (scor 2-3), a fost lovit miercuri de jucătorii echipei-gazdă.
„M-a arbitrat şi pe mine odată şi ce mi-au povestit jucătorii nu am putut să cred. Mi-au spus că îl înjurau câte şapte-opt jucători şi el nu avea nici o reacţie. Cred ca a fost trimis cu «dedicaţie» acolo. El (Marius Bocăneală – n.r.) este folosit de anumiţi oameni de fotbal. Şi cei de la Cetatea au greşit, dar Bocăneală i-a scos din minţi. Toată stima pentru ce face Gheorghe Ştefan, dar noi cu Ceahlăul am avut mari probleme. În ultima etapă din campionatul trecut am avut un arbitraj îngrozitor. Să ne întrebăm cine vrea să «tragă» Ceahlăul în Liga I? Bocăneală e folosit în chestii foarte urâte! A fost înjurat ca la uşa cortului în meciul nostru din 2005 cu Poiana Câmpina şi nu a arătat nici măcar un galben“, a spus Mititelu la GSP TV.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII