35.4 C
Craiova
duminică, 30 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotografie ratată

Fotografie ratată

Visul craiovenilor de a urca pe poziţia a treia în clasament, chiar şi pentru o zi, a fost spulberat de greşelile din apărare, dar şi de o eroare de arbitraj.

Etapa cu numărul 13 a fost cu ghinion pentru juveţi. Reveniţi pe „Ion Oblemenco“ după zece luni, oltenii nu au fost în apele lor, iar euforia ultimelor rezultate pare să-i fi demontat pe alb-albaştri. Sâmbătă seară, elevii lui Nicolo Napoli nu au mai fost la fel de lucizi şi de insistenţi ca în precedentele partide, iar nou-promovata CS Otopeni a profitat, reuşind să plece acasă cu un punct, ajutată şi de arbitri.
Universitatea a început bine partida şi a deschis scorul în minutul 5, când Prepeliţă, găsit cu o pasă excelentă de Fl. Costea, l-a învins cu un şut de la peste 20 de metri pe Cristi Munteanu. În continuare, craiovenii au rămas la cârma jocului şi au ratat câteva ocazii bune prin D. Stoica şi Baird, lăsând impresia că vor reuşi să-şi adjudece victoria fără probleme.

Final încins

După timpul de odihnă, Ştiinţa a pierdut din turaţie şi nu a reuşit să se mai apropie periculos de buturile adverse. Oaspeţii au prins curaj şi au urcat spre poarta lui Bornescu, care şi-a salvat echipa în două rânduri, la şuturile lui Mărgărit şi Cr. Constantin. În minutul 75, la un corner de pe partea dreaptă, „Jose“ n-a mai putut face nimic la lovitura de cap a togolezului Nibombe. Treziţi de golul egalizator, juveţii au reuşit să preia din nou conducerea peste numai patru minute. Fl. Costea a trimis puternic din afara careului, portarul Munteanu a parat cu dificultate, Wobay a urmărit mingea şi a şutat, goalkeeper-ul ilfovenilor a respins din nou, apoi mingea l-a lovit pe leonez şi a intrat norocos în poartă.
Otopeniul nu a depus însă armele şi a continuat să forţeze în atac, reuşind să obţină în minutul 84 o lovitură liberă din apropierea careului mare. Dumitrescu a executat pe jos, mingea a fost deviată de un coechipier, după care a ajuns la Kalle, aflat în poziţie neregulamentară, camerunezul învingându-l pe Bornescu. Deşi oficialii craioveni au reclamat poziţia de ofsaid, arbitrul asitent Monica Rigo a validat golul.

Napoli dă vina pe jucători

La finalul meciului, jucătorii şi oficialii olteni, în frunte cu Adrian Mititelu, au sărit la gâtul Monicăi Rigo, reproşându-i greşeala de începător. Doar antrenorul Nicolo Napoli a fost mai temperat, căutând vinovaţii pentru acest semieşec în rândul echipei sale. „Repriza a doua a început bine pentru noi, dar suferim la fazele fixe. Nu ne concentrăm, pierdem marcajul. După golul primit, am avut forţa să înscriem din nou, dar iarăşi o fază fixă ne-a costat. Nu ştiu dacă au greşit arbitrii. Ştiu doar că mingea nu trebuia să ajungă acolo. Păcat, am pierdut puncte importante“, a spus italianul la conferinţa de presă. Universitatea a pierdut două puncte, dar şi pe atacantul Michael Baird, care sâmbătă seară a primit cel de-al patrulea cartonaş galben şi nu va putea evolua etapa viitoare, în deplasare, contra Gloriei Buzău. În schimb, va reveni Spase Dilevski, acesta fiind suspendat cu CS Otopeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

21 COMENTARII