19 C
Craiova
vineri, 27 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportAnchetă la Hoffenheim

Anchetă la Hoffenheim

Andreas Ibertsberger şi Christoph Janker, componenţi ai formaţiei Hoffenheim, riscă să fie suspendaţi, după ce Federaţia Germană de Fotbal (DFB) a deschis o anchetă în cazul lor, din cauza faptului că au întârziat zece minute la un control antidoping inopinat.
Controlul a avut loc pe 7 februarie, după partida pe care formaţia nou-promovată în Bundesliga a susţinut-o cu Borussia Monchengladbach, iar rezultatele acestuia au ieşit negative. Reprezentanţii DFB le-au imputat lui Ibertsberger (26 de ani) şi Janker (23 de ani) faptul că nu au mers să efectueze testul antidoping imediat după finalul partidei, ci cu o întârziere de zece minute. Oficialii Federaţiei Germane va trebui acum să ia o hotărâre referitoare la acest caz, iar publicaţiile sportive notează că jucătorii riscă să fie suspendaţi din competiţiile sportive.
Pentru un caz asemănător petrecut în urmă cu doi ani în Italia, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a decis luna trecută să-i suspende câte un an din activitate pe căpitanul Bresciei, Davide Possanzini, şi pe atacantul lui Napoli, Daniele Mannini, care au întârziat deliberat la un control antidoping programat în decembrie 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS