24 C
Craiova
joi, 19 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportDublă pentru Keşeru

Dublă pentru Keşeru

În runda a 24-a din cadrul ligii secunde franceze, atacantul român Claudiu Keşeru a marcat două goluri în partida pe care Tours, echipă la care este împrumutat până la vară, a câştigat-o, cu 4-1, pe teren propriu, în faţa lui Olympique Nimes. Keşeru a fost trimis în primul „unsprezece“ de tehnicianul Daniel Sanchez şi a reuşit să înscrie în minutele 44 şi 87. Celelalte goluri ale echipei Tours au fost marcate de Giroud (’37) şi Ca (’62), în timp ce golul de onoare al oaspeţilor i-a aparţinut lui Mandrichi (’12).
Atacantul român, care are 22 de ani, a fost împrumutat de Nantes la Tours de la începutul acestui an şi bifase două jocuri pentru noua sa echipă, însă nu reuşise să marcheze. În sezonul trecut al Ligii a doua franceze, când a fost împrumutat la Libourne, Keşeru a marcat 11 goluri în 17 partide.
Aceasta a fost prima victorie obţinută de Tours în anul 2009 în Ligue 2, după ce pe 19 decembrie a învins pe Reims, scor 2-1. Echipa lui Keşeru a acumulat astfel 32 de puncte şi a „evadat“ din zona retrogradabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS