18.4 C
Craiova
vineri, 20 septembrie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiova, răzbună-te!

Craiova, răzbună-te!

După trei meciuri fără nici o victorie, oltenii revin acasă sperând să câştige în faţa unei echipe debusolate, care le-a furat în tur două puncte cu ajutorul arbitrului de centru.

 

După remiza de la Braşov, antrenorul Universităţii s-a declarat mulţumit de rezultat. „A fost o primă repriză mai bună a Braşovului, o formaţie care stă bine în teren. Am fost obligat să risc, puteam să primim golul doi, dar sunt mulţumit că echipa a crezut până la final că putem egala. Este un punct important pe un teren dificil, în faţa unei echipe care nu a pierdut acasă", a afirmat, pe site-ul clubului alb-albastru, Nicolo Napoli.

Finanţatorul Universităţii a punctat: „E bine. Chiar dacă am jucat prost, am plecat neînvinşi, deci nu am de ce să fiu nemulţumit. Unii jucători au fost de nerecunoscut. Au intrat în teren cu aere de vedetă. Se credeau învingători. Meciul cu Argeş va fi foarte greu, e o echipă puternică, jucătorii nu au nici o presiune şi de aceea sunt foarte periculoşi".

 

Săndoi: Ştiinţa este superioară Piteştiului

 

„Craiova n-a prins o zi deosebită la Braşov. Până la urmă, rezultatul este bun. Trebuie avut în vedere faptul că FC Braşov a făcut o figură frumoasă în acest campionat, iar la Braşov nimeni n-a bătut echipa lui Răzvan Lucescu", a spus Emil Săndoi. Selecţionerul echipei naţionale de tineret a făcut un fel de avancronică a meciului cu FC Argeş: „Punând în balanţă ambele echipe, este o diferenţă între ele, în sensul că Universitatea este în prezent superioară argeşenilor. Sunt convins că va reuşi să câştige duminică. Ştiinţa chiar are nevoie de victorie deoarece campionatul, la vârf, pentru podium, se joacă în continuare cu ardoare. Şi cred că se joacă până în ultima etapă. Meciul nu este însă dinainte câştigat. Craiova a avut ultimele trei meciuri mai dificile, iar FC Argeş este o nucă tare. Piteştiul este o formaţie nou-promovată, dar care a avut evoluţii bune în campionat. Îmi pare rău de situaţia finanţatorului Penescu. Aş vrea să se termine cu bine. Echipa este nevinovată de toate cele spuse şi scrise pe seama lui Penescu. Închei, reamintind că pronosticul meu este 1".

 

Florin Costea, suspendat

 

Cum, în întâlnirea de la Braşov, Florin Costea a primit un cartonaş galben, el va sta în partida cu FC Argeş de duminică pentru cumul de cartonaşe. Pentru acest meci cu argeşenii, Napoli îi are în continuare nerefăcuţi pe Şoavă, Mitchell şi Baird. Njock, anunţat apt de joc înaintea partidei cu Unirea Urziceni, nu a fost încă introdus în teren, dar duminica aceasta ar putea redebuta, după toate probabilităţile, sub culorile alb-albastre.

 

Ne arbitrează Lucian Dan

 

Partida cu FC Argeş va fi arbitrată de brigada: Lucian Dan Cristian (Aiud) – Cătălin Savu (Galaţi) şi Hulubei Daniel (Vaslui). Rezervă: Sorin Tarcea (Timişoara). Observatori: Ion Mureşan (Timişoara) şi Alexandru Boc (Bucureşti). Centralul Lucian Dan a arbitrat Ştiinţa în meciul din ultima etapă a turului, FC Vaslui – Universitatea 1-1, din 28 noiembrie 2008, în care oltenii au fost egalaţi în prelungiri, din ofsaid, greşeală recunoscută şi de patronul gazdelor, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII