32.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportRomâncele, perdante

Româncele, perdante

Sorana Cârstea şi Alexandra Dulgheru, cele două românce prezente pe tabloul principal al turneului de 220.000 de dolari de la Hobart (Australia), au părăsit rapid competiţia de la Antipozi.
Sorana Cârstea (45 WTA) a fost învinsă de chinezoaica Shuai Peng (46 WTA) cu 1-6, 4-6 după o oră şi 19 minute, rămânând fără nici o victorie în circuitul WTA de la începutul lui septembrie 2009. Cealaltă sportivă a noastră, Alexandra Dulgheru (52 WTA), a pierdut mult mai clar decât Cârstea, fiind depăşită de franţuzoaica Alize Cornet (49 WTA), cu 1-6, 0-6.
Turneul de la Hobart nu este deloc pe placul româncelor, Edina Gallovits şi Monica Niculescu fiind eliminate încă din primele tururi ale calificărilor. Cele două au ales să joace la dublu, Monica alături de Yung-Jan Chan (Taipei), în timp ce Edina va face pereche cu Marie-Eve Pelletier (Canada).
Din nefericire, nici la turneul de la Sydney (600.000 dolari) lucrurile nu au stat bine, Raluca Olaru fiind eliminată în ultimul tur al calificărilor de unguroaica Agnes Szavay, principala favorită, cu 4-6, 1-6.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS