32.8 C
Craiova
sâmbătă, 29 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportSerena, invincibilă

Serena, invincibilă

Americana Serena Williams, lidera mondială, nu a avut mari bătăi de cap nici în sferturile de finală ale turneului de la Sydney (Australia), depăşind-o pe rusoaica Vera Dushevina, o jucătoare venită din calificări, cu un dublu 6-2. Mezina familiei Williams o va întâlni în semifinale pe franţuzoaica Aravane Rezai, care a „spulberat-o“ pe italianca Flavia Pennetta, scor 6-3, 6-0.
 În proba masculină de la Sydney, australianul Lleyton Hewitt este singurul favorit care s-a calificat în sferturile de finală, după ce l-a „demolat“ în optimi pe italianul Andreas Seppi, scor de 6-0, 6-2. Următorul adversar al australianului va fi cipriotul Marcos Baghdatis, finalist acum patru ani la Australian Open, care l-a eliminat pe sârbul Viktor Troicki, al şaselea favorit, scor 7-5, 6-3.
Al doilea australian calificat în sferturi este Peter Luczak, posesorul unui wild card, care a produs marea surpriză a optimilor de finală, învingându-l în trei seturi, scor 1-6, 6-4, 6-2, pe cehul Tomas Berdych, al doilea cap de serie. Luczak se va lupta pentru un loc în semifinale cu americanul Mardy Fish.
Alte rezultate înregistrate în optimi: J. Benneteau – T. Dent 6-3, 5-7, 7-6(2); M. Baghdatis – V. Troicki 7-5, 6-3; R. Gasquet – B. Becker 6-2, 7-6(4); M. Fish – E. Korolev 6-1, 6-2; P. Starace – D. Gimeno-Traver 6-3, 3-2 abandon Traver; L. Mayer – P. Cuevas 6-4, 6-2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS