19.8 C
Craiova
joi, 27 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportLatră şi Găman?

Latră şi Găman?

Oficialii clubului Dinamo au anunţat că îl doresc şi pe Valerică Găman, după ce zilele trecute s-au înţeles cu Ştefan Bărboianu. „Dinamo va discuta cu amândoi. Dacă nu se poate, asta e! Orice echipă şi i-ar dori pe Bărboianu şi pe Găman. Discuţiile le vom avea după ce situaţia lor se va clarifica“, a spus Cristi Borcea, preşedintele „câinilor“, la Digi Sport. Cei doi fugari ai Universităţii Craiova au fost declaraţi liberi de contract de Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor a LPF şi aşteaptă recursul, care se va judeca, probabil, joi, pentru a putea oficializa înţelegerile cu noile lor cluburi.
Mititelu a scos însă de la naftalină contracte noi, care conţin semnăturile celor doi jucători. Acestea sunt valabile din vara acestui an şi îi leagă pe Găman şi Bărboianu de Ştiinţa până în 2016. Cei doi fotbalişti craioveni speră să demonstreze că acele contracte nu sunt valabile. Procesul se va prelungi cu siguranţă şi nu sunt dispuşi să piardă vremea doar pe la judecată, fiind tentaţi să se înroleze chiar şi la alte echipe din Liga I până la clarificarea situaţiei. „Câinii“ vor însă să-i convingă pe jucători să semneze cu ei, sperând că îi vor păstra şi de la vară încolo, în cazul în care vor scăpa definitiv de Universitatea.
Patronul clubului din Bănie, Adrian Mititelu, ştie şi el cum stau lucrurile şi e aproape convins că fugarii vor putea fi văzuţi pentru scurt timp în tricoul alb-roşu. „Simt că Găman şi Bărboianu vor juca la Dinamo până în vară“, a spus Mititelu la GSP TV. În ceea ce-l priveşte pe Găman, acesta este dorit şi de Gigi Becali la Steaua, dar şi la Vitesse, patronul Ştiinţei dezvăluind că olandezii încă fac presing pentru a-şi asigura serviciile fundaşului central craiovean.
„Cred că Dinamo este singura echipă care îi primeşte pe Găman şi Bărboianu, în condiţiile actuale. Cei de la club (Dinamo – n.r.) m-au contactat. După toate lucrurile urâte care s-au întâmplat între Dinamo şi Craiova, ar fi o dovadă de respect pentru Universitatea dacă cei de la Dinamo nu ar face acest lucru (…) Dinamo nu are nici o vină. Ei mai puteau o dată să comită acest lucru, dar nu au vrut“, a declarat Adrian Mititelu la Sport.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

12 COMENTARII